Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Myszka na Windows 8.1

Sinerq

Pytanie

Opublikowano

Witam od niedawna mam nowy laptop a na nim wgranego windowsa 8.1 ogólnie nie przejawia jakichś dużych problemów w swojej obsłudze lecz od niedawna napotkałem problem który przybrał dość poważne oblicze.Mianowicie chodzi mi o to ,iż od jakiegoś czasu gdy kabel myszy ułoży się nie tak jak "trzeba" tzn tak jak ja chce to wyskakuje komunikat "Nie rozpoznano udrządzenia USB" nie przejmowałem sie tym zbytnio w koncu system nowy mówie wyjdzie update naprawią.Niestety po updacie który ponoć miał naprawic ten problem on nasilił się i teraz momentami mysz nie jest nawet sprawna do użycia.Myszka działa na innych systemach i komputerach poczynając od windows XP kończąc na windows 7 ma ktoś jakiś pomysł? Z góry dziękuje!:)

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Port usb sprawny lapek nowy kosztowal 3k wiec mysle ze all ok jest.. mam 3 wejscia na kazdym pojawia sie ten sam problem. Klawiatura na usb dziala jak trzeba:P

Opublikowano

uszkodzony port lub myszka, siostra ma musi mieć specjalnie kabel ułożony aby działa  

jak klawiatura działa to myszka padła

usuń myszkę w menadzer urządzeni i podłącz ponowie 

pozdr 

Opublikowano

Może port USB masz uszkodzony?Próbowałeś podłączyć coś innego i sprawdzić czy się nie rozłącza ?

wiUSaJB.jpg

Ktoś ci pomógł?Daj "Lubie to" w nagrodę za pomoc. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...