Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Beka z serwera Lazuria.pl

fleshxmetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na każdym serwerze dzieją się takie sytuacje gdzie 3,4 osoby dostaja itemy.

I śmieszą mnie wpisy w prezentacjach typu : mamy rzetelny team, nie rozdajemy nikomu itemów.

The past has gone

Opublikowano

Co do wypowiedzi wyżej to się nie zgodzę. Jest wiele serwerów które się szanują i nie rozdają itemów. A co do tematu, tłumaczenie się GM jest na prawdę śmieszne z tymi podrobionymi ss aczkolwiek ciekawi mnie nieco dlaczego dał je akurat Tobie, za nagrywanie filmów w celu promocji serwera dobrze zrozumiałem?

Opublikowano

Do autora filmu. Bardzo dobrze że robisz coś takiego tzn. że pokazujesz prawdę jaka jest na XXX serwerze i opisujesz co to za Team który skazuje siebie na porażkę.

Team powinien wiedzieć że graczy się szanuje bo oni GRAJĄ na ich serwerze jest wiele takich przypadków..... także dobrze żeby ludzie widzieli i wiedzieli jaka jest sytuacja i czy warto danemu Teamowi serwerowni zaufać...

Opublikowano

Nie mam czasu oglądać całego, ale z tego co widziałem, to Ty dostałeś te itemy za to, że miałeś nagrywać, tak?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...