Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Trudny wybór / ranked

Readlord

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Próbuje przygotować się do rankedów, szukam najlepszych postaci które podołają moich upodobań, każda postać jest dobra a ten wybór jest naprawdę ciężki.

Mam zestaw 2 championów...

Fizz/Renekton

Renekton/Vi

Fizz/Vi

Dlaczego oni?

Fizz - grałem, strasznie mi się podobał, napewno jego skille mnie bardzo przekonywały.

Renekton - nie miałem nigdy okazji nim zagrać, ale po filmach sądze, że jest znakomity na takowe rankedy, nawet raz oglądałem LCS z Renektonem i naprawdę mi się podobał.

Vi - Świetny tank do jungli, zobaczyłem ją w akcji 1v4 i akurat pocisła wszystkich jak chciała a team był sporo nafeedowany nasz.

Wybór naprwadę ciężki, licząc to co uzbieram, zostanie mi jeszcze 5k PŻ po kupnie jakiegoś z zestawów, licząc to mogę kupić wszystkie wymienione championy jeśli do nich uzbieram :P

Napewno liczę na 

+lasthity (dobijam beż wiedźm do 75 równej farmy w 10 minucie, myślę że to dobry wynik bez takowej jungli)

+dobre skille uciekania (np jakie ma Fizz)

+Midder/Solo Top (Vi jungla najwyżej).

+Kox w early game

+Najwazniejsze, combo ! ;3

Opublikowano

Pantheon. Fajne lasthitowanie, całkiem przyjemne i nie wymagające zbyt dużo wysiłku. Ult do kontrolowania całej mapy, koxi przez całą grę, early mid i late wymiata. Jungla + top. Kontra na renektona widywanego na rankedach dość często + combo które potrafi zdjąć adc przeciwnika na raz.

Opublikowano

polecam ci renektona :) last hity wchodzą aż przyjemnie się patrzy :D, ma dużą przeżywalność na lini, rage zamiast many <3

Niesamowita dominacja topa w early gamie 

Zajebisty do push

stun

double dash

Ulti które robi bardzo dużo w teamfightach

Zajebisty tank/off tank

dość łatwy :)

combo jako takiego nie ma :D ew. E+W+Q+E+AA :D w między czasie Ulti :D

Opublikowano

Polecam 'zestaw' Renekton oraz Vi.

Vi jest aktualnie God Tier Junglerem. Szybka jungla. Dash Q. Mocna inicjacja w tf'ach. 

Renekton jest jednym z najlepszych Toperów. Tanky, 2 dashe, stune. Spory Dmg. Sustain, pozwala na siedzenie i siedzenie na linii. 

Pozdrawiam.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

W takim razie po zrozumieniu owego polecam Fizz/Vi Vi na upartego na topa też pójdziesz ale będzie to farm line.

Fizz op na midzie, z ultem i escapem na E jest wstanie dodge'ować wszelkie skillshoty postaci typu Ahri.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...