Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup skryptów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim ;) Planuje zakupić 2 skrypty od Brolanda(CW+SW) + SAC:R i że pogrywam trochę w CS:GO to przeglądam również polskie fora na temat tej gry i znalazłem temat w którym ktoś oferuje CW+SW+RTTC oraz MMA. Tak więc moje pytanie jest takie czy opłaca się zmienić SAC:R na MMA a potem dokupić do tego PS:M oraz czy ten RTTC jest dobry do carrowania z TOPa nie z MIDa bo skoro on sprzedaje konto którego już nie używa to napewno idzie trochę się potargować do ceny ~~115zł (razem to kosztuje podobno 49$, czyli z tej sumy co on podał będzie taniej o jakieś ~40zł). Więc podsumuwująć 1.pytanie: Różnice między SAC:R a MMA a 2.Pytanie:Czy opłaca się kupić ten skrypt RTTC żeby carrować mecze z TOPa. 

Tutaj dam link do tematu z forum CS:GO na który się natchnąłem przy przeglądaniu 

http://forum.gocs.pl/topic/7241-bot-of-legends-cwswrttcmma/
Opublikowano

Wszystko kolega wyżej mi wyjasnij czy opłaca się kupić RTTC oraz czemu MMA jest lepsze od SAC:R więc ostatnie pytanie, czy opłaca się kupić konto z tego linku co podałem. Oczywiście jak coś to go poproszę o wstawienie na allegro ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...