Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Auto] Szukam samochodu z klasy D

baxtro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czas na zmianę auta więc co polecicie, auto za IGC, z grupy D ale takie co po modyfikacjach można z czasem konkurować z grupą C. coś z aut Mazda MX-5, Lexus IS-F, Evo, BMW Z4...

Opublikowano

Z wyzej wymienionych najbardziej polecal bym Ci mx-5. Fajnie się zbiera, skreca tez bardzo dobrze. Po prostu male zwinne mx-5 :P Jak trafisz sb na eclpse albo mr2 no to jasne, ze bd trudniej wygrac, ale ogolnie mi sie bardzo fajnie nia jezdzi :D

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Wymaksuj Mazdę MX-5  w klasie D ( lub jeśli chcesz możesz też stuningować ją do klasy C, ale tam będzie radziła już sobie trochę gorzej, trafi na Toyotę MR2 lub Eclipse GS-T i pozamiatane ). Mam Mazdę w klasie D i na 5 wyścigów klasowych wygrałem 3 ( może ugrałbym coś więcej, gdyby nie fakt, że wrzuciłem takie części, by miała po prostu 399 overalla, nie patrząc na kolory części ).

yorick.png

Dostać ostrzeżenie za byle gówno? Jest

Opublikowano

Zdaje się, że chyba Pontiac Solstice jest teraz też za IGC i w klasie C radzi sobie bardzo nieźle, w D brakuje mu trochę V-maxa ale pod względem przyczepności i przyspieszenia jest niezły :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

IS-F jest słaby, miałem go, ale sprzedałem :D. Możesz go kupić jeśli kolekcjonujesz autka :D.

yorick.png

Dostać ostrzeżenie za byle gówno? Jest

Opublikowano

OK, dzięki za wszystkie podpowiedzi, zdecyduje się na MX-5, trzeba jeszcze trochę pojeździć aby było na odpowiednie części :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...