Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Częste lagi.

sGePrint

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opis sytuacji: Gram w MW3 przez jakieś 10 minut i nagle pojawiają się wieeeelkie lagi. Początkowo myślałem, że to wina internetu, jednak wszystko było OK. Zrestartowałem gram przez jakieś 5 minut i znów to samo. Wyłączyłem COD'A i odpaliłem kilka innych gierek. Rezultat: koszmarne lagi, przez co każda gra przestaje być grywalna.

Dodam, że miesiąc temu robiłem recover systemu bo było mnóstwo wirusów i do tego czasu wszystko chodziło spoko. Jeżeli trzeba będzie podać specyfikacje

LAPTOPA to postaram się napisać. Laptop przy recoverze był czyszczony, temperetura grafiki nie przekracza 75.

SPECYFIKACJA: geforce gt430M, intel i5 4x2.27 ( nie kręcony ), 6gb ramu, win7 sp1, bateria pew91, Zasilacz PACKARD BELL 19V 4,74A 90W

Opublikowano

Jeżeli trzeba będzie podać specyfikacje LAPTOPA to postaram się napisać.

Możesz podać.

Przeczyść laptopa, może się grzeje. ;)

3t6EGVz.png

Opublikowano

Spróbuj odpalić coda w okienku i nie na full ekranie. Powyłączaj niepotrzebne ci programy.  

itachikopia.png

Masz jakiś problem? Pisz bez wahania pw ,skype lub steam! 

Opublikowano

Nie pomaga, to może być problem ze sprzętem, bo dziś laptop sam z siebie się wyłączył. Temperatura podczas siedzenia na pulpicie ok 50, w stresie max do 75

Opublikowano

Nie pomaga, to może być problem ze sprzętem, bo dziś laptop sam z siebie się wyłączył.

Podaj temperatury z jakiegoś programu, przykładowo SpeedFan.

3t6EGVz.png

Opublikowano

Mam drobną prośbę: Czy mógłby ktoś ocenić mój zasilacz? Czasami zdarza mi się tak, że gdy mam odpalone kilka programów, youtuba, face i jakąś grę komputer się wyłącza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...