Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kayle, a nerf lich bane

Royal2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po nerfie lich bane kayle jest z pewnoscia slabsza. Jakby nerfy na q nie wystarczyly.. Powiedzcie mi co sie teraz buduje zamiast lich bane na kayle? Pytam z czystej ciekawosci

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Hahah, kayle prawie nic nie straciła. Nadal jest OP. ja składam Nashora, potem rabadaba, potem zhonya, a czasem nawet o guinsoo sie pokuszę z powodu tej pasywki poniżej 50% HP.

Opublikowano

Gówno prawda, Q kayle gówno robi, a teraz znerfili jeszcze lich bane. Nawet nie wyobrazam sobie jaka gowniana teraz musi byc

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Moze, Nashor/Kielich/Czapka ? Mysle ze burst dobry, ale Kayle ogolnie teraz jest oplacalna tylko na Supporcie :)

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Gówno prawda, Q kayle gówno robi, a teraz znerfili jeszcze lich bane. Nawet nie wyobrazam sobie jaka gowniana teraz musi byc

Ooo stary co Ty gadasz o.O Może w early nie jest taka jak kiedyś, ale w mid game zjada większość miderów więc nie mów bzdur ! Q mało zjada ? Jeśli zjedzenie prawie 1/2 hp le blance z samego Q z kupionym : doran ring, nashor, lich bane to mało to ... Sory bardzo.   

Kupujesz tak jak kiedyś i jest super !

Opublikowano

Kayle dalej OP jest. Tylko trzeba umieć grać.

Btw, może troszkę kultury? Pytasz się o coś forumowiczów, a potem wyzywasz od 'idiotów' etc.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Kayle dalej OP jest. Tylko trzeba umieć grać.

Btw, może troszkę kultury? Pytasz się o coś forumowiczów, a potem wyzywasz od 'idiotów' etc.

Dokładnie. Kiedyś byle nub nią grał, a teraz nie można lecieć na pałe z myślą "A jebne Q i zabije" ... Musisz wyczekać, wygryźć przeciwnika i wtedy zaczynać zabić, bo tak na pałe to nie da rady. Szkoda, że ogarnięta LB np. Spokojnie zje Kayle aczkolwiek ogarnięta Kayle zje LeBlance więc :D Troche to bez sensu anyway Kayle dalej miażdży ino ją ogarnąć :) Jak by było Q takie jak dawniej <3 Boże kocham xD

Opublikowano

Gówno prawda, gram kayle i dalej jest op dude, jak się nie potrafi grać to Twój problem...

Nashor -> Lich Bane -> Rabadon -> Void Staff -> DFG   butki przed rabadonem

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

A co się maxuje? JEdni mowią, że nadal q,e,w, inni, że e,q,w, a jeszcze inni, że e,w,q lub q,w,e.

Sam nie wiem

Kto jak woli, myślę że heal ci tak bardzo nie pomoże, a dmg z Q jest ogromny, więc ja polecam pierwsze Q,E,W

Opublikowano

26181096782822228142.png

f h*j :DD

tak moje konto, moja gra.

Nadal jest mocna, za wiele się nie zmieniło, według mnie :P

Opublikowano

26181096782822228142.png

f h*j :DD

tak moje konto, moja gra.

Nadal jest mocna, za wiele się nie zmieniło, według mnie :P

Każdą postacią można mieć takie statystyki

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Kiedy ostatnio grałeś Kayle? O_O Że tak mówisz?

Dalej składam Nashor->LB->Rabadon/Void/Zhonya itp. I dalej jest OP. Ja maxuje albo Q albo E, jak mi się "usra". Większej różnicy mi to nie robi.

Opublikowano

Każdą postacią można mieć takie statystyki

-.- I co w związku z tym?

Kayle jest nadal bardzo dobra, a LB się nadal na nią kupuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...