Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Guetta, zjedz Snickersa...

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

...bo zaczynasz strasznie gwiazdorzyć!

CO TO MA BYC JA SIE PYTAM ;-; (przesluchajcie do polowy...)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Lepsze to, niż denny oryginał. Avici już sam nie wie co tworzy.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Lepsze to, niż denny oryginał. Avici już sam nie wie co tworzy.

Guetta też. To naprawdę gość, ktory do perfekcji nauczyl sie produkcji muzyki, jest w tym często dobry a kiedyś wręcz rewelacyjny, ale to? Tak w ogole drop sie nawet nie zmienia za drugim razem. Taka podroba stylu Big Room i M. Garrixa ktory jakby nie patrzec rozpoczal mode na takie kawałki w radiu :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Guetta też. To naprawdę gość, ktory do perfekcji nauczyl sie produkcji muzyki, jest w tym często dobry a kiedyś wręcz rewelacyjny, ale to? Tak w ogole drop sie nawet nie zmienia za drugim razem. Taka podroba stylu Big Room i M. Garrixa ktory jakby nie patrzec rozpoczal mode na takie kawałki w radiu :)

No trochę dziwnie mu to wyszło. Za mały flow i za dużo big room'u :) Jednakże już wole ten remix, niż oryginał (który moim zdaniem jest lekko dziwny)

Co do tej mody: Garrix za tą profanacje big room'u, powinien spalić publicznie konsole :D Chociaż ma całkiem fajne utwory, szczególnie Wizard

Ghost1225.gif                               

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Damdamdam, odkryliście Amerykę, z której mamy bekę już z rok.

Guetta - Sync Master aka GimmeSomeMoney czyt. jako Nie umiem grać ale sync jest po to aby go używać, remixuje i produkuje dla pieniędzy

Avicii to mistrz, który zachorował na UMF xD Piosenki robi pod radio i to słabo mu wychodzi. Nie wiem czemu jest #3 w DJ TOP 100.

Garrix - Mam 17 lat, byłem Ghost Producentem, w wolnych chwilach uprawiałem farmę ( 

) oprócz tego robię piosenki na hajs itd itp.

Jako iż jedna osoba pasuje do tej grupy to ją dodam

Afrojack - znany jako Who? Żeby nie skompromitować się na UMF, dzień przed poszedł na imprezę do Aokiego(Cakemaster) i walnął się w głowę podczas skakania, biedak.

Swoją drogą cieszę się że Deadmau5 zwrócił uwagę ludu na problem teraźniejszej muzyki elektronicznej.

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

Opublikowano

Damdamdam, odkryliście Amerykę, z której mamy bekę już z rok.

Guetta - Sync Master aka GimmeSomeMoney czyt. jako Nie umiem grać ale sync jest po to aby go używać, remixuje i produkuje dla pieniędzy

Avicii to mistrz, który zachorował na UMF xD Piosenki robi pod radio i to słabo mu wychodzi. Nie wiem czemu jest #3 w DJ TOP 100.

Garrix - Mam 17 lat, byłem Ghost Producentem, w wolnych chwilach uprawiałem farmę (

) oprócz tego robię piosenki na hajs itd itp.

Jako iż jedna osoba pasuje do tej grupy to ją dodam

Afrojack - znany jako Who? Żeby nie skompromitować się na UMF, dzień przed poszedł na imprezę do Aokiego(Cakemaster) i walnął się w głowę podczas skakania, biedak.

Swoją drogą cieszę się że Deadmau5 zwrócił uwagę ludu na problem teraźniejszej muzyki elektronicznej.

Ej, Guetta jest slabym DJem ale kawalki ma fajne. Najlepiej wyszlo mu Aint a party- szkoda ze nie poszedl w tą stronę :s

A Avicii robi nalrawdę dobra muzyke, ALE NIE ELEKTRONIKE!!! To takie podkrecone country, ktore Amerykanie kochają :) bardzo chwytliwe i melodyjne. Ale nie elektronika czy broń Boże house...

Opublikowano

Ej, Guetta jest slabym DJem ale kawalki ma fajne. Najlepiej wyszlo mu Aint a party- szkoda ze nie poszedl w tą stronę :s

A Avicii robi nalrawdę dobra muzyke, ALE NIE ELEKTRONIKE!!! To takie podkrecone country, ktore Amerykanie kochają :) bardzo chwytliwe i melodyjne. Ale nie elektronika czy broń Boże house...

Co zrobisz skoro Avicii jest podpisywany pod Progr House/Electro House? On się skończył na remixie do Drowning Buurena i na projekcie Tim Berg. :)

A "Ain't A Party" ma taką biedną melodie, break jest też słaby, o dropie nawet się nie wypowiem. Btw. gdzieś go już słyszałem(utwór wyszedł w Spinninie)

sAGxRQg.jpg

Opublikowano

Guetta nie zawsze taki był. Pamiętam jego seta na Sensation White we Wrocławiu (bodajże 2007 rok). Był po prostu genialny, pozamiatali tam razem z Ingrosso.

A co do Aviciego: Ten koleś (podobnie jak Buuren) pogubił się w tym co robi. Kiepskie sety, wiejski (?) "house" zrobiły swoje.

Ghost1225.gif                               

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

@up

Porównuj Buurena to Aviciiego daleko zajdziesz. Słuchałeś Armina jako Gaie podczas UMF2014? Słuchałeś jego setu na ASOT 650 Utrecht WAO138 stage? Proszę Ciebie, zrobił Ping Pong pod eventy i wszyscy myślą że zszedł na psy (ukryty żart). Ten rok, za sprawą AO:Intense i ASOT650 będzie jego ;)

sAGxRQg.jpg

Opublikowano

Niby czemu? Ta sama liga, tylko Armin trzyma się bardziej cienia, nie podąża (na razie) w kierunku komerchy. Nie słuchałem, oglądałem tylko seta Tiesto, Hardwella, Prydza  i MAKJ. Reszta jakoś mnie mało obchodziła.

Jaki rok Armina? Za sprawą UMF? Proszę cię,  nawet Alesso miał lepszego seta od niego.

@Edit Nie doczytałem dokładnie ostatniego zdania. To wyżej jest nie ważne

Ghost1225.gif                               

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Tak w ogole Huetta nie gra na syncu, tylko wręcz czasami ma nagrane wczesniej mixt o.O widzialem jak na transmisji live sie kopsnęli i pokazali jego decka z góry przez dwie sekundy- widac bylo ze jedna plyta jest wlozona, crossfader na srodku, a tymczasem magicznym sposobem Sexy Chick przechodzi w jakis inny kawałek ;-;

Co zrobisz skoro Avicii jest podpisywany pod Progr House/Electro House? On się skończył na remixie do Drowning Buurena i na projekcie Tim Berg. :)

A "Ain't A Party" ma taką biedną melodie, break jest też słaby, o dropie nawet się nie wypowiem. Btw. gdzieś go już słyszałem(utwór wyszedł w Spinninie)

Klubowy mix tak. Natomiast radio edit.. Wymiata :3

LET ME SE YOU FUCKING HANDS

PARTY!!!

Mialem kiedys na to wielka faze, teraz juz az tak ale caly czas uwazam to za jeden z najbardziej udanych tworow imprezowych jakie slyszalem.

Opublikowano

Tak w ogole Huetta nie gra na syncu, tylko wręcz czasami ma nagrane wczesniej mixt o.O widzialem jak na transmisji live sie kopsnęli i pokazali jego decka z góry przez dwie sekundy- widac bylo ze jedna plyta jest wlozona, crossfader na srodku, a tymczasem magicznym sposobem Sexy Chick przechodzi w jakis inny kawałek ;-;

Klubowy mix tak. Natomiast radio edit.. Wymiata :3

LET ME SE YOU FUCKING HANDS

PARTY!!!

Mialem kiedys na to wielka faze, teraz juz az tak ale caly czas uwazam to za jeden z najbardziej udanych tworow imprezowych jakie slyszalem.

To to ja już nawet na Tommorowland widziałem jak grał nagranego seta. Co to ma za znaczenie czy Original(taki sluchalem), czy radio melodia i drop takie same xD

@2up

Avicii nie robi nic, tylko piosenki do radia i go chcesz porównywać do Armina? Eh, brak słów.

sAGxRQg.jpg

Opublikowano

W originale bit młóci przez 3 minuty, potem zaczyna sie gitara po czym drop i bit az do konca. W radio edit najpierw jest gitara i spiewanie, potem sie rozkreca i drop, a po dropie druga zwrotka ktorej nie ma w club mixie. Brzmi to znacznie lepiej i sensowniej, a takze lekko szokuje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...