Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Resp mobów, metinów na danych piętrach DR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszedłem w tą ścieżke :

/usr/home/derin/share/data/dungeon

ale nigdzie nie mogę znaleźć respu mobków i metina z pierwszego piętra DT. Gdzie tego szukać? ;/

The past has gone

Opublikowano

gdzie ten plik się znajduje? bo w /dungeon go nie ma

The past has gone

Opublikowano

a weź popatrz w /usr/home...../map/metin2_map_deviltower2 lub metin2_map_deviltower1

to był plik po prstu regen.txt w mapkach, i tam był też metek a ja głupi szukałem w stone ;D dzięki

The past has gone

Opublikowano

a jeszcze jedno, w dungeon jest plik deviltower_9.txt czy coś takiego, w quescie jest linijka, że to właśnie z rego pliku pobiera resp mobków na 9 piętrze, ale w tym pliki nie ma w ogóle ID mobów które tam się respią są inne ;/ 

wpisywałem w tym pliku różne ID, jakichś bosów, niezależnie jaki to był boss respiły się te mobki co wcześniej i co ciekawe ile było linijek tyle grupek się respiło. 

Wygląda to tak jakby, jeszcze w jakimś pliku były przypisane ID z pliki deviltower_9.txt

ogólnie chce się pobawić i zrobić na 9 piętrze jakiś resp metków i innych bosów ale jakiekolwiek wpisze ID to jedna linijka decyduje o tym ile grupek mobów normalnie występujących tam się respi...

The past has gone

Opublikowano

Jedna nowa linijka- jedna nowa 3-osobowa grupa moobów.

a Ty jak zwykle spamujesz i nabijasz sobie posty -.-

przecież to napisałem właśnie.

jakiekolwiek wpisze ID to jedna linijka decyduje o tym ile grupek mobów normalnie występujących tam się respi...

The past has gone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...