Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bieber aresztowany! Znowu! <HOT> <WBIJAJ>

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam wiadomość która na bank wszystkich urajcuje :D wczoraj, późnym wieczorem Bieber został znowu aresztowany tym razem na Ibizie!!!!!!! Wybrał się tam na wakacje (w marcu lol) razem z jego przyjacielem- raperem tej samej kategorii, jakimś Crowleyem (nie pamietam) a najlepsze jest to ze aresztowali go na serio za zdemolowanie klubu o.O upił się i zaczął wygrazac DJowi, ochroniarzom a jak zaczął kopać stoły zawołał policję. Teraz trwają procedury w stylu przesłuchań, zdjeć i wgl. Moze dostać eskmitowany z Ibizy i nigdy już nie dostać prawa do powrotu. Pudelki, onet, wp o tym huczą chociaż nie za bardzo bo jednocześnie NATO odrywa sie od Rosji i kogo jakiś gówniarz interesuje xD y,... Zródło onet.pl. Ale jaja. Co o tym sądzicie??? XXXXDD

linki daje na pw, tu wole nie :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Zapłaci, wyjdzie.

To wyglada nieco inaczej. Jako iż uszkodził wyposazenie klubu i pobił jednego z imprezowiczów+ nachlany grozil policjantom nie moze ot tak se wyjsc. Nawet jak wyjdzie, bedzie mial rozprawe...

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

To wyglada nieco inaczej. Jako iż uszkodził wyposazenie klubu i pobił jednego z imprezowiczów+ nachlany grozil policjantom nie moze ot tak se wyjsc. Nawet jak wyjdzie, bedzie mial rozprawe...

Nie wiesz, że masz kasę to załatwisz wszystko? Tak to już jest na tym świecie.

Opublikowano

Prima aprilis, tak :D?

Wpisz w google "aresztowanie biebera ibiza" to ci wyskoczy ;)

Nie wiesz, że masz kasę to załatwisz wszystko? Tak to już jest na tym świecie.

Jakos Jackson dopiero po roku rozpraw dzień w dzień, ktore go wykonczyly zostal uniewinniony... Poza tym to nie 'murica. To ibiza, ibiza to teren Hiszpanii...

Opublikowano

prawda czy też nie , takich ludzi powinni szybko eliminować bo daje zły przykład . Teraz zamiast prawdziwych facetów mamy pedałow .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Od kasy się chłopakowi kompletnie w głowie poprzewracało, ale jak każdy jeden będzie uczył się na swoich błędach.

Chyba, że rozszaleje się jeszcze bardziej i na naprawę szkód będzie już za późno. Nie chcę nic mówić, ale obawiam się, że w takim tempie do magicznej 27 nie dożyje, kogoś w końcu nie będzie obchodziło to, kim jest i jakie ma "zaplecze".

Qui est le prochain?

Opublikowano

Słaby ten twój troll. W google nic o tym nie ma, na onecie też.

like_me_on_facebook.png

facebook.com/vershydesign

Opublikowano

Cóż bardzo mnie to jakoś nie dziwi, widać że koleś ma hajs i nie ma co z nim robić więc wie że może sobie na takie wybryki pozwolić bo nic mu nie zrobią bo co dadzą mu kaucje ? zapłaci i wyjdzie i tyle bo tyle ma hajsu ;).

PS.Podaj mi link na PW jak możesz bo nie mogę do cb napisać.

iron_man_signature_v_2_by_harukaquinn-d5

|Fan Iron Man'a :)|Fan Avengers :)|

Opublikowano

Moim zdaniem w ogóle nie powinno być tak, że zapłacisz to wychodzisz. Ludzie z kasą mogą robić wszystko, a reszta nie? Nabroiłeś to ponosisz konsekwencje, a Twoje pieniążki grzecznie czekają na Ciebie w domu... i tyle. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...