Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] MightMagicHeroes - serwer oparty na książkach o Percym Jacksonie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z tej strony główny Technik serwera MightMagicHeroes.

Serwer jest wzorowany na książkach Percy Jackson tzn. wybiera się czy chce być sie dzieckiem Zeusa, Aresa itp. Dziewczyny mogą wybrać opcje : Łowcy Artemidy (one odradzają się w swoim obozie ,maja osobne questy). Tak ,więc herosi odradzają się w Obozie Półkrwi ,wypełniają questy od różnych npc, zabijają nowe potwory, walczą o strzandar (podział na grupe czerwonych i niebieskich) ,a także dzieci Wielkiej Trójki (Zeus ,Hades ,Posejdon) posiadają "strzały " ,które np Dziecko Zeusa wystrzeli z łuku tą strzałę (lecą pioruny) , Hades : tworzą się szkielety konie,zombie ,zombie konie Posejdon : tworzy wodę. Co o tym myślicie?

Brakuje nam pomysłów na questy oraz nazwe dla serwera.Podajcie swoje ,a z chęcią wykorzystamy. Poszukujemy także Budowniczych.

Osoba z najlepszą nazwą serwera (jeśli będzie chciała grać na serwerze) otrzyma rangę Bóg tzn. nieśmiertelność ,tryb creative + głosowanie za kickiem, banem ,zesłaniem do tartaru .

Wszelkie podania i POMYSŁY na questy zgłaszajcie pod tym tematem lub na skype: 

thekolopol7 lub madziaa943

xKAm1xO.png

Opublikowano

No, no pomysł fajny.. ale.. jedna uwaga, otóż jak ktoś dostanie range "Bóg" to będzie miał tryb kreatywny, czy to dobry pomysł? Ja bym nie ufał tak..  bo itemki może rozdawać.. ;p I to wtedy już po grze jest..

A co do nazwy.. to spróbuję wymyślić. :D

Opublikowano

No, no pomysł fajny.. ale.. jedna uwaga, otóż jak ktoś dostanie range "Bóg" to będzie miał tryb kreatywny, czy to dobry pomysł? Ja bym nie ufał tak..  bo itemki może rozdawać.. ;p I to wtedy już po grze jest..

A co do nazwy.. to spróbuję wymyślić. :D

Myśle że zrobimy tak że tylko wielka trójca (hades, zeus, posejdon) mają gamemode. Jak na ten czas posejdon jest zaufaną osobą (i adminem) a hadesem jestem ja. Na role zeusa znajdzie się na 100% ktoś zaufany

xKAm1xO.png

Opublikowano

Bardzo dobry pomysl na serwer tylko z 1 uwagą. Nie zakładajcie tego serwera na hostingu mc. Najlepiej na dobrym dedyku bo wtedy 250 slotów i się będzie lepiej grało ;)

Opublikowano

Bardzo dobry pomysl na serwer tylko z 1 uwagą. Nie zakładajcie tego serwera na hostingu mc. Najlepiej na dobrym dedyku bo wtedy 250 slotów i się będzie lepiej grało ;)

Dobra rada. Tylko właśnie z dedykiem może być problem ;/

xKAm1xO.png

Opublikowano

Mogę Wam pomóc w budowie serwera :) a tak swoją drogą bardzo fajnie się zapowiada, zobaczymy lub nie czy wypali.

Opublikowano

Spoczko pomysł myślę że wypali i bardzo wam tego życzę. Tylko postawcie to na dedyku nie na hostingu gdyż serwer będzie potrzebował miejsca:D

PS.Nazwa : Walka Trzech  Światów, League of Heroes.

Pozdrawiam ASGames.pl

1390144171-U592769.png

Opublikowano

A teraz coś z serii - debile serwera. Oto moja rozmowa z jednym z 'budowniczych' którzy zgłosili się na serwer:

[20:29:33] TheKolopol7 - other: Witam nazywam się Filip i jestem głównym technikiem MightMagicHeroes. Co możesz powiedzieć o sobie ? dlaczego akurat ty ?
[20:30:29] *** Rozmowa z Adrian Szymborski, czas trwania 00:05. ***
[20:30:42] TheKolopol7 - other: lepiej napisz
[20:30:53] Adrian Szymborski: a nie gadamy
[20:30:59] TheKolopol7 - other: bo nie mam czasu na słuchanie
[20:31:36] TheKolopol7 - other: więc ?
[20:31:50] Adrian Szymborski: spk
[20:31:56] Adrian Szymborski: nie nic
[20:32:57] TheKolopol7 - other: więc ? ...
[20:33:13] TheKolopol7 - other: może coś napiszesz o sobie, ile masz lat  i tak dalej
[20:33:49] Adrian Szymborski: mam lat 13    mieszkam w Warszawie
[20:35:07] TheKolopol7 - other: a coś o twoich umiejętnościach w budowaniu ? jak długo budujesz ? jaki styl lubisz
[20:35:46] Adrian Szymborski: nie buduje   ogarniam pvp 10 na 10     dobry jestm na serwach hard
[20:36:01] Adrian Szymborski: a budowanie chyba słabo zależyu co
[20:36:54] TheKolopol7 - other: więc po co zgłaszałeś się do Magdy na budowniczego ?
[20:37:29] TheKolopol7 - other: słucham
[20:38:42] TheKolopol7 - other: więc ?
[20:39:38] TheKolopol7 - other: Adrianie ?
[20:39:56] Adrian Szymborski: a tak sobie
[20:41:11] TheKolopol7 - other: (facepalm)
[20:41:53] Adrian Szymborski: no co :D
[20:42:22] Adrian Szymborski: jak zrobicie tan serwer to napisz

xKAm1xO.png

Opublikowano

Hehe :D Przynajmniej było można się z niego pośmiać ;p Co za typ ,a truł mi ,żeby zostać budowniczym haha 

PS. Szukamy budowniczych 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...