Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vayne mid- co sadzicie?

dolidius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myslicie, moze dzialac? Mam 4800 i mysle kogo kupic, podstawowe picki na mida mam, a chce wymainowac cos nowego :D Wyrazajcie swoje opinie na jej temat.

dolidius_eune_67_6.png

Opublikowano

W obecnej mecie nie ma szans, teraz gra się postaciami pokroju LB, Kayle i inni, którzy zbiją Ci hp w taki sposób, że nie dasz rady podejść do miniona.

Jeżeli chcesz iść vayne na coś innego niż bot to tylko i wyłącznie na topa.

Opublikowano

Teraz nie, kiedyś może i by dała radę. Wystarczy odpowiednia contra lub mocny pick i Vayne nie ma. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Lepiej grać czymś co ma ostre jebnięcie, dużo więcej się ugra, ew taka Kayle bo ma boskie ulti oraz strasznie mocno obija na linii.

Opublikowano

Moim zdaniem jeżeli dobrze ci pójdzie albo będziesz grać deff'a w early to late możesz niszczyć ale z LB czy takim yasuo będziesz miał trudno.

z

Opublikowano

Również wg mnie nie bardzo nadaje się na MIDa Vayne. Za mały cc i zasięg. Chyba, że naprawdę ogarniasz tą postać, zawsze możesz spróbować na normalnej rozgrywce.

Opublikowano

lucian lepszy od vayne?!

vayne najlepszy ad kierry forever

To czego nikt na lcsie nią nie grał? Jest zbyta łatwa do kontry, zjebane early = zjebane late.

Opublikowano

Tylko na rankedy, jako kontra na postacie które mają masę skillshotów. Wtedy może by się udało, lecz w normalnej rozgrywce są zbyt duże szanse, że trafisz na coś bez skillshotów co cię łatwiutko zburstuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...