Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vi a obecna meta

Unlike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywista sprawa. Vi w jungli jest w top 5 więc warto :) W mid game to już naprawdę miazga,a  w late jest nie do zatrzymania. 4rankedy, 4 wygrane, 4razy ~10/5 +/-

Opublikowano

Aktualnie Vi w God Tier Junglerów.

Jak nie ban, to pick.

Świetne ganki, szybka jungla. Oraz ta inicjacja w tf'ach. Czego chcieć więcej ;)?

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Jak nie potrafiłbyś trafić z Q podczas ganków to sobie daruj. Już wiele w grze zdążyłem poznać Vi, które nie trafiały z Q i żeby pokazać jacy to oni są pomocni to fleshowali pod turreta by obić ich z E ..

Opublikowano

Aktualnie [VI] to jest jeden z 5 najlepszych picków do jungli na obecną mete.

jej DMG z Q,E jest bardzo dobry ma dość łatwo z clearem jungli i do tego jej bardzo silny ult w late

który bez problemu możesz wykerować tf'y bo siądziesz na carry i nic nie może zrobić.

z

Opublikowano

Vi w late według mnie jest słaba. Grałem nią dużo w obecnym sezonie jednak wystarczy banshe i inicjacji nie ma. Na bocie wystarczy wziąć morgane i to samo ulti równo zrobi. Apc kupuje zhonay, większość ludzi już poznała jej mechanikę dlatego już nie jest taka dobra jak jeszcze parę miesięcy temu. TO JEST MOJA OPINIA WIĘC BEZ HEJTÓW NIE MUSICIE SIĘ ZGADZAĆ.

Opublikowano

Obecnie jedna z lepszych postaci do Jungli, ale ciągle banowana... Dlatego dobrze mieć jeszcze w zapasie przynajmniej dwóch junglerów, np. Hecarim, Lee Sin, Jax.

Na topie nie taka rewelacyjna, jak już tutaj wspomnieli inni :)

Opublikowano

W jungli niesamowita, szybkie czyszczenie i po 6 praktycznie kill co ult. Trzeba jedynie dobrze wyczuwać momenty by wbijać z Q lub R. 

Opublikowano

Świetne ganki, mobilna, mega szybka jungla, i łatwo wyeliminować adc/apc dzięki ultowi. Jak najbardziej polecam na jungle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...