Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiś nowy czołg w garażu?

lovciayou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem gdyż po wejściu do gry zauważyłem w garażu jakiś nowy czołg "Karl" jest artyleria 1 tieru ma ona 1500 HP.

Wiecie co to może oznaczać czy tylko ja tak mam?

Prosiłbym o rozwiązanie tego problemu.

Opublikowano

Aa dzięki. a wiesz dlaczego nie mogę nim grać czy to jest taki trollowy czołg że nie mogę nim wbić do bitwy?

Ja nim moge grac... wszystko wyglada po wejsciu jak w minecrafcie ;p

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

A jak ten tryb się nazywa?

A ten czołg/pojazd dostaliśmy na zawsze  , na okres pryma czy jak to ... ?

Normalnie można grać, ale trzeba trochę dłużej poczekać (mi szukało do dwóch min), dajesz na czołg i po prostu "bitwa"..

Ten czołg jest tylko na prima aprillis.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Rozwiązanie problemu z niedziałającą bitwą:

1. Otworzyć główny folder gry.

2. Odszukać path.xml i otworzyć.

3. Pomiędzy linijką  "ruinberg_on_fire.pkg" a "hangar.pkg" zrobić przerwę (Enter) i wkleić: <Path>./res/packages/94_battlecity.pkg</Path> .

Opublikowano

A ii z tymi nowym trybem i czołgiem jest tak , że pobędzie to jeszcze jakiś czas potem WG to wywali i albo będzie kontynuowało pracę nad tym , albo to wywali do kosza tak samo jak plan z bitwami nocnymi , wszystko zależy od tego czy będzie na to "popyt".

Skąd to wiem ? Z pewnego filmu , jak znajdę dam edita.

@edit  znalazłem

Nie wiem czy to jeden wielki Troll czy co , ale zdaje mi się , że tak , pożyjemy zobaczymy :)

Opublikowano

A ii z tymi nowym trybem i czołgiem jest tak , że pobędzie to jeszcze jakiś czas potem WG to wywali i albo będzie kontynuowało pracę nad tym , albo to wywali do kosza tak samo jak plan z bitwami nocnymi , wszystko zależy od tego czy będzie na to "popyt".

Skąd to wiem ? Z pewnego filmu , jak znajdę dam edita.

@edit  znalazłem

Nie wiem czy to jeden wielki Troll czy co , ale zdaje mi się , że tak , pożyjemy zobaczymy :)

To bedzie tylko na specjalne okazje , ale za rok pewnie nowy rtyb dadzą .

I tak nic nie pobije odpału z wypwowiedzeniem umowy Serba z 2011 :D

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

A ten czołg/pojazd dostaliśmy na zawsze  , na okres pryma czy jak to ... ?

Do 4 kwietnia.

Fajny pomysł na zarabianie dla graczy, którzy chcą oderwać się od KV-1 i chcą się zarabiać, a zarazem bawić się.

Opublikowano

Do 4 kwietnia.

Fajny pomysł na zarabianie dla graczy, którzy chcą oderwać się od KV-1 i chcą się zarabiać, a zarazem bawić się.

Za słabą bitwę zarobie 3 razy więcej kv-1 niż tym tankiem. Ten czołg nie nadaje się do zarobku.

Opublikowano

Za słabą bitwę zarobie 3 razy więcej kv-1 niż tym tankiem. Ten czołg nie nadaje się do zarobku.

Powiedz mi, jak na bitwie 200dmg zarobić 15k bez premki na KW-1... Juri kurwa, ja rozumiem, że Ruskie som OP według ciebie i KW-1 forever, ale no bez jaj...

Co do czołgu - macie już odznake? :D (wygraj bitwe i zrób jeden z 5 najwyższych dmg w teamie.)

Opublikowano

Powiedz mi, jak na bitwie 200dmg zarobić 15k bez premki na KW-1... Juri kurwa, ja rozumiem, że Ruskie som OP według ciebie i KW-1 forever, ale no bez jaj...

Co do czołgu - macie już odznake? :D (wygraj bitwe i zrób jeden z 5 najwyższych dmg w teamie.)

Jest bardzo przyjemny ten czołg, robie nim więcej dmg niż isem-8, ale większe są zarobki kv.

Opublikowano

bezsensu jest nim gra, bo nie dostajemy ani kasy ani expa, jedynie do zabawy

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

Tylko pierwsze 5 z 7 osób na drużyne :P

gdy gramm zazwyczaj okolo 10 ludzi swieca sie na czerwono, wiec ciezko nie zrobic wiecej dmg od nich, strzelajac co 2 sec po 300.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...