Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Włosy na nogach

Salih

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam strasznie geste wlosy i dlugie na nogach. Czy jak je skroce maszynka elektryczna taka jak maja fryzjerzy to bede one szybciej odrastac i bedzie ich wiecej? Pomozcie mi bo mam swira na tym punkcie

%5BW%5Die%5BV%5Du.png
Opublikowano

Wszystko zetnij, możesz mieć takie wrażenie że jest ich na początku trochę więcej. Tak po dwóch dniach będą już odrastać. 

Niechce na zero. Tylko skrocic tak do 1.5 cm

to serio masz długie ;D ja to nw czy mam chociaż te 1,5cm xD

ps: zaraz będą hejty ze pedałem jesteś^^

Opublikowano

Na pewno nie strzyżenie/skracanie, to tylko spowoduje ze będzie ich więcej. Może za bardzo jesteś przewrażliwiony na tym punkcie? Radze zmienić nastawienie do sprawy i stwierdzić że ilość włosów jest odzwierciedleniem Twojej męskości :)

Opublikowano

nie scinaj ja też mam długie po prostu szybko dorastasz. jeśli w twojej klasie inni mają malutkie to znaczy że są po prostu jeszcze chłopczykami z małymi chu*kami :D taka prawda

xmMfHrm.png
Opublikowano

nie scinaj ja też mam długie po prostu szybko dorastasz. jeśli w twojej klasie inni mają malutkie to znaczy że są po prostu jeszcze chłopczykami z małymi chu*kami :D taka prawda

Serio? A jeżeli kolegi nogi wyglądają tak?

nadmiernie_owlosiony-605x350.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...