Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warsaw Shore 2 Sezon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Doczekaliśmy się 2-ego Sezonu Ekipy Z Warszawy – widzieliście? Hahah! Wszyscy mówią, że moda na nowości zawsze na końcu dociera do Polski, a tutaj proszę – jesteśmy chyba trzecim europejskim krajem, który ma swoją ekipę :D Nie wiem jak Wy – ja się czuję zaszczycony :D Kto ogląda ze mną? Premierowy Odcinek 2 Sezonu i Wszystkich Odcinków 1 Sezonu  Ekipy z 

Opublikowano

Obejrzałam pierwszy odcinek, pierwszego sezonu. Nie wiem, co ten program na na celu. Pokazanie, jak niski iloraz inteligencji i brak poszanowania do siebie posiadaja Warszawiacy/Polacy?
No way. To nie dla mnie. Jak będę chciała sobie pooglądać drące  ryje i zwierzęce zachowanie, to pójde do zoo lub pooglądam obrady sejmu.

Opublikowano

Obejrzałam pierwszy odcinek, pierwszego sezonu. Nie wiem, co ten program na na celu. Pokazanie, jak niski iloraz inteligencji i brak poszanowania do siebie posiadaja Warszawiacy/Polacy?

No way. To nie dla mnie. Jak będę chciała sobie pooglądać drące  ryje i zwierzęce zachowanie, to pójde do zoo lub pooglądam obrady sejmu.

To już lepszy był Big Brother... :mellow:

Warsaw Shore - skąd oni wzięli takich ludzi? Ja nawet pierwszego odcinka nie obejrzałam, bo to nie dla mnie. "Dopinam się" do wypowiedzi Wrednej.

Opublikowano

Ja też nie czuję się zaszczycony, ale jak widzę te ekipę to widze i siebie i moich kolegów, przecież to takie prawdziwe. 

Jak wy tego nie uważacie za prawdziwe i życiowe to albo jesteście lamusami i przychlastami albo nie macie kolegów. Nie chodzi mi o samych uczestników, tylko sama realizacja programu, kluby, imprezowanie, dziewczyny, wódka itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...