Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Simpleregionmarket

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem pod  wersje 1.6.4 wgrane srm zrobiłem pokoj zaznaczam daje:

//expand 5 5 up

/rg define p1

/rg flag p1 passthrough deny

/rg flag p1 build deny

/rg falg p1 use allow

/rg flag p1 chest-access allow

Ale nadal mam problem bo ta osoba co wynajęła pokój nie może otwierać skrzynek, piecyków, pojawia się że nie ma permisji co jest źle/ jak dobrze ustawic

oczywiście mam vault, wordedit,worldguard

Opublikowano

/rg flag p1 use allow

Da Ci to, że możesz używać itemy do używania (Piece itp, czego chciałeś).

/rg flag p1 chest-access

Da Ci to, że możesz otwierać skrzynki (Enderchesty też, czego chciałeś pewnie).

Tyle <3

Nie licze na Like, po prostu pomagam <3

PS: Jaki serwer tworzysz? Ciekaw jestem, a propozycję mogę mieć :P

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

w pierwszym poście żle napisałem, tak dawałem flag use oraz chest-access ale nadal nie moze otwierac

na glownym cuboid dalem build deny oraz passthrough deny. I gdy mam build deny to wtedy gracz nie moze w pokojach skrzynek i piecy otwierac

Bardzo mądrze... stwórz tylko region nie dawaj flag.

Ale chcę zrobić tak że gracz wynajmuje pokój i tam w nim może otwierac skrzynki i piece tylko, nic więcej nie może niszczyć butować. więc napisz co konkretniej mam wpisac

Opublikowano

@UpUp

Tak tak.

Zrobisz tak, a nic nie będą mogli robić..

WG domyślnie ma ustawione te flagi na off....

@UP

A wyłącz flagę Passtrought (Nie wiem co ona daje i to serio. Gdybyś wspomniał co robi, pomógłbym Ci więcej <3).

Może wtedy zadziała :P

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

tylko że dawałem use, chest-access ale problem jest taki że jak dam build deny to wtedy nie mogą otwierać skrzynek, piecy. Nie chce żeby w pokoju gracz mógł coś stawiać tylko mógł korzystac, jak usune build to jest ok :/

A wyłącz flagę Passtrought (Nie wiem co ona daje i to serio. Gdybyś wspomniał co robi, pomógłbym Ci więcej <3).

Może wtedy zadziała :P

passthrough - flaga dzięki której gracze mogą swobodnie budować na cuboidzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...