Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ulepszenie - Jak to zrobić?

MasterChomik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Otóż za niedługo mam zamiar kupić coś w sklepie dla siebie i ulepszenie do premium dla kolegi. Czy może ktokolwiek dokładnie to wszystko opisać jak kupić, żebym nie zrobił żadnego błędu i dać koledze ulepszenie? Metoda płatności to PaySafeCard 50zł.

x

Opublikowano

Wchodzisz do sklepu mann co, wybierasz co chcesz kupić i kupujesz, ale przed tym doładowujesz konto steam za 5/10 euro.

Opublikowano

Skoro temat jeszcze nie zamknięty, to mam kilka pytań.

Czy na pewno dostanę czapkę obieżyświata czy jakoś tak jak kupię znaczek mapy?

Czy Bilet Służby Wojskowej jest jednorazowy? Czy wystarczy raz kupić i grać ile się chce?

@edit

I jak można dostać bronie z głowami robotów?

x

Opublikowano

1. Tak

2. Bilet jest jednorazowy

3. Bronie robobójcy można dostać kończąć tury (od 4 do 6 misji)

76561198063680646.png
Opublikowano

No i kupiłem wszystko szczęśliwie, dzięki za pomoc. Ostatnie pytanie i temat do zamknięcia. Jak mogę dać koledze szybciej ulepszenie? Mogę dać dopiero po 13 kwietnia. Na Steamie zostało mi 0,07 euro :P

x

Opublikowano

No i kupiłem wszystko szczęśliwie, dzięki za pomoc. Ostatnie pytanie i temat do zamknięcia. Jak mogę dać koledze szybciej ulepszenie? Mogę dać dopiero po 13 kwietnia. Na Steamie zostało mi 0,07 euro :P

Tylko poczekać do 14 kwietnia, kiedy będziesz mógł handlować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...