Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jutrzejszy update, dużo kluczowych zmian!

Gość Teski.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1395484852-U949229.png

Nexon ogłosił nowe skrzyneczki - mianowicie Myst - NX, jak sama nazwa wskazuje można z niej wygrać NX.

Warianty
- 500NX
- 1000NX
- 2000NX
- 5000NX
- 10000NX
- 25000NX

Myst - NX kosztuje 25.000 NX.

Screen:

1395484599-U949229.jpg

Smutna wiadomość dla osób, które mają bronie/rzeczy na perma, nexon oświadczył, że wszystkie permy zostaną zmienione na 365d, oraz trwale wycofują kupno rzeczy na perma, w zastaw właśnie będzie można kupić na 365d. (permy za lvl zostają nienaruszone, czyli elite moderator zostaje)

Wszystkie VIP Hacki zostały zpatchowane, jest to chyba najlepsza wiadomość z tych wszystkich. Nareszcie nie będzie hakerów na roomach, i graczy na ghost aimie. Wszyscy co choć raz włączyłi hacka/vip hacka, zostali jutro zbanowani na zawsze.

Nowa szkatułka

0080D-8f09b481-6b5b-4f4b-a05a-a819cc07fa

~~Zmiany wchodzą w życie już jutro, po konserwacji serwerów.~~

Opublikowano

Dobry żart nie jest zły.  <3 Najlepsza opcja to ta skrzyneczka Myst-NX, kupujesz za 25.000 NX, a możesz dostać nawet 500 NX'ów, interes życia. :D

Opublikowano

Śmiejcie się, ale też mi jakiś COL z polski mówił o tych eventach, nie dowierzałem ale widocznie nexon może wszystko :x

Podpinam temat.

Opublikowano

#1 Robienie ludzi w konia.
#2 Jak patrzałem to mi permy wszystkie zostały jakie miałem. Jedynie Infobox'a wyczyściło.

#3 Patrzałem na drugim koncie co latam na cheatach. Nie mam bana... Robie Nexon'a w konia ja przy warrocku (Miesiąc na cheatach, 30 lvl i nadal nie ma bana)

@down
@down2
Wybaczcie, nie doczytałem. (Lecz pewnie jutro będzie jak dzisiaj)

yiWCsl1.png
Opublikowano

#2 Jak patrzałem to mi permy wszystkie zostały jakie miałem. Jedynie Infobox'a wyczyściło.

#3 Patrzałem na drugim koncie co latam na cheatach. Nie mam bana... Robie Nexon'a w konia ja przy warrocku (Miesiąc na cheatach, 30 lvl i nadal nie ma bana)

~~Zmiany wchodzą w życie już jutro, po konserwacji serwerów.~~

czytaj uważnie ;3

Opublikowano

Jutro jest konserwacja serwerów, i wchodzi m.in. ten update.

Opublikowano

@Valze naprawdę robisz sam siebie w konia? :P Jeżeli to forma argumentu to słabo troszkę. :) 

#1,2- to bzdura.

#3 jeżeli w ogóle jest coś takiego jak VIP Hack to dobrze by było, a #4 to już nic nie wiadomo, dla hajsu oni potrafią wszystko wprowadzić.

A poza tym to nigdy update do przodu nie jest pewny co za zmiany będzie wprowadzał, a tym razem (o dziwo 1 kwietnia) wszystko jest pewne, yhym... dobra ściema. :)

Opublikowano

@Valze naprawdę robisz sam siebie w konia? :P Jeżeli to forma argumentu to słabo troszkę.  :)

#1,2- to bzdura.

#3 jeżeli w ogóle jest coś takiego jak VIP Hack to dobrze by było, a #4 to już nic nie wiadomo, dla hajsu oni potrafią wszystko wprowadzić.

A poza tym to nigdy update do przodu nie jest pewny co za zmiany będzie wprowadzał, a tym razem (o dziwo 1 kwietnia) wszystko jest pewne, yhym... dobra ściema. :)

I tak nie inwestuje kasy w NX, więc jedynie mogą się martwić osoby które mają po 50 permów na konto, oczywiście jak tylko jest to prawdą. Okaże się jutro :3 ;)

Opublikowano

Coś mi sie wydaje to nieprawdą ...Jak miały by wejść myst-nx to juz w ameryce by byly a na YT nie ma zadnego flmiku z tymi skrzynkami

Opublikowano

Uśmiałem się i nabrałem przez pierwsze 10sek  :P kiedy w pierwszym obrazku zobaczyłem ze koleś wygrał 2000NX i ma 4000NX a poprzedni stan konta 2000NX to za co ona kupił skrzynkę która kosztuje 25000NX xD.

szAow9y.jpg

My IGN: karmel3

Opublikowano

Uśmiałem się i nabrałem przez pierwsze 10sek  :P kiedy w pierwszym obrazku zobaczyłem ze koleś wygrał 2000NX i ma 4000NX a poprzedni stan konta 2000NX to za co ona kupił skrzynkę która kosztuje 25000NX xD.

Hmm wydaje mi się jak koleś miał 27k nx, kupił skrzyneczkę i wygrał 2k nx, czyli wychodzi 4k nx...

Opublikowano

Jezeli to prawda i mi znikna permy to oddam komus konto z all danymi ...

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano

Ahh, zepsuliście ten piękny żart, oczywiście było pewne, że prima aprillis, ale niektórzy mieli wątpliwości. W nagrodę każdy kto zaczaił o co chodzi, dostanie podarunkowo -5%. :)

Oczywiście dziękuje @Teski. za piękne odegranie roli :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...