Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wireless Redstone mod 1.6.2

majerosq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, ostatnio postanowiliśmy się z kumplem zabawić w budowniczych, zainstalowałem sobie modpack Gutibox 1.6.2V1TM i mam teraz problem. Buguje mi się w nim mod pozwalający na wysyłanie sygnału redstone'owego przez "wifi", po prostu jak stawiam transmiter albo receiver to na ziemi pojawiają się tylko cyferki 0 i 0 oraz pomarańczowa kulka (jakby brakowało tekstury czy coś). Nie da się tego zniszczyć na żaden sposób, niszczyłem klocki pod tym i nic się nie działo. Mod ten jest mi koniecznie potrzebny, bo bez niego budowa reaktora atomowego w IC nie ma sensu :) Szukałem czegoś o tym problemie, próbowałem wymieniać moda na inny dający to samo, ale jedyny wynik jaki uzyskałem to crash. Korzystam z wersji 1.6.2 odpalanej przez KeiNett Launcher i proszę o pomoc, bo szlag mnie już trafia gdy siedzę 5h i nie mogę ustawić wszystkiego tak jakbym chciał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...