Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrywanie rozmów nie będąc na kanale

Szn@JkeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chiałbym się dowiedzieć czy istnieje możliwość nagrywania rozmów na TS3 a raczej na jednym z jego kanałów na którym nie jestem.

Od razu mówię to mój ts jestem adminem i tutaj pytanie jest ktoś na kanale powiedzmy: Pogaduchy a ja jestem na kanale Administracja czy ja jakoś mogę nagrać co te osoby na kanale pogaduchy mówią ?

Jest jakiś program lub coś podobnego ?

Opublikowano

Jest taka możliwość ;)

nawet jest do tego bot dostępny w necie. Niestety ostatnio cierpię na brak czasu i dużo pracy i nie mogę nagrać poradnika konfiguracji tego bota.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

Na 100% można, poszukaj sobie w necie.... tez gdzieś to widziałem.

SZUKASZ POMOCY ?

NAPISZ DO MNIE!

HTML CSS STAWIANIE SERWERÓW GIER/GŁOSOWYCH |  STAWIANIE STRON WWW  TEAMSPEAK3

Jesteś zainteresowany współpracą ze mną? Pisz na PW!!!

Opublikowano

Osobę która zrobi o tym prezentację lub poda mi link do tego bota/programu nagrodzę dużą ilością LIKE pod jego postami ;>

Osobiście szukałem ale nie znalazłem nic takiego ;(

Opublikowano

zrób sobie nowe konto na ts typu szpieg i tyle ktos bedzie siedział na kanale sobie nim wejdziesz a na swoim głównym koncie bedziesz wszystko slyszał itp xD bez wgrywania jakis botów na serwer xD

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jest taki bocik jednak nikt nie wystawia z niego poradników oraz downloadu ponieważ jest drogi i nikt nie chce być podsłuchiwany a co do autora tematu skoro szukasz takich botów to nikt na twoim ts nie bedzie chciał siedzieć będąc podsłuchiwanym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...