Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Zmagania z herobrine [Herobrine][Gildie][Zamachy na herobrine]

Chleb.eK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1385304843-U691595.png Zmagania z herobrine1385304877-U691595.png

1385304711-U691595.pngTyp serwera: : Zmagania z herobrine

1385304711-U691595.pngRodzaj serwera: : Dedykowany

1385304711-U691595.pngSloty: Nie wiadomo :O

1385304711-U691595.pngIp: Podam na starcie ;))))

1385304711-U691595.pngPotwory: TAK!

1385304711-U691595.pngZwierzęta: TAK!

1385304711-U691595.pngPvP: TAK!

1385304711-U691595.pngPremium: NIE!

1385304711-U691595.pngNether: TAK!

1385304711-U691595.pngBialaLista: NIE!

1385305694-U691595.png

Serwer zmagania z herobrinem polega na założeniu gildii z przyjaciółmi i próbie powstrzymania zagłady herobrina! 

- Ataki na bazy

- Wojny gildii

- Walczenie z bossem herobrine

- Trudzenie się o eQ!

Z chęcią przyjmiemy drobne datki ( info PW ) dzięki temu będzie więcej slotów :)

Piszcie propozycje w odpowiedzi ;P

Start Piątek-Sobota godzina jeszcze nie wiem jaka !

KONKURS!

Pod tematem należy napisać komentarz z numerkiem i nickiem jaki będziecie mieć na serwerze by wygrać vipa! dla ludzi którzy nie mają 50 postów mogą lajknąć i wysłać numer na PW! wybieramy numerki od 1 do 100!

ThisIsMua_eune_101_3_logo.png

Opublikowano

Co mi tam...

38

Nick: Mawgan ;P Mam nadzieję, że nikt mi go nie zajmie...

Btw. możesz wytłumaczyć o co chodzi z tym ,,trudzeniem się o eQ''? I czy Herobrine będzie dręczył normalnie ludzi? :3 Ciekawie by było huehue ^^

_s0.zmniejszacz.pl_pizap.com137651119529

Opublikowano

Co mi tam...

38

Nick: Mawgan ;P Mam nadzieję, że nikt mi go nie zajmie...

Btw. możesz wytłumaczyć o co chodzi z tym ,,trudzeniem się o eQ''? I czy Herobrine będzie dręczył normalnie ludzi? :3 Ciekawie by było huehue ^^

Chodzi mi oto że gdy będziesz kopał te diaxy i mówił sobie "zrobię w końcu tego seta" już go prawie masz a tu nagle herobrine wyskakuje jeb papa ;) dlatego będziesz się o nie trudził :) i nie raz też dodam jakieś niespodzianki nie zawsze przyjemne diamenty będą wypadać ze stone nie zawsze jakieś tam jedzonko może Ci nagle wypaść herobrine który cie zabije :) dodatkowo będę organizować eventy w których będę losować osoby i na nie przywołam osobiście herobrine :P

Opublikowano

Aha. A ten herobrine... będzie jakiś ,,wykoksany''? Znaczy się będzie miał super speed, nieśmiertelność i ekstra dmg? Czy będzie możliwy do ubicia? Lub jakoś uciec przed nim? :v

A jeżeli da się go zabić to będzie coś dropiło z niego? xD

Opublikowano

Aha. A ten herobrine... będzie jakiś ,,wykoksany''? Znaczy się będzie miał super speed, nieśmiertelność i ekstra dmg? Czy będzie możliwy do ubicia? Lub jakoś uciec przed nim? :v

A jeżeli da się go zabić to będzie coś dropiło z niego? xD

Wiesz nieśmiertelny to on na pewno nie będzie co do speeda po co mu speed? on się praktycznie nie rusza tylko teleportuje :D dmg będzie miał spokojnie ;) myślę że z 7 serduszek bez eQ jak będziesz to Ci walnie albo jak będziesz dobry i uwalisz go sam albo z kolegami :)

Opublikowano

A co odnośnie dropu? :p

Przy okazji te pytanie zawsze zadam:

Czy jest border guard?

I czy zamierzacie dodać jakieś inne ,,ciekawe'' pluginy? Albo raczej jakie jeszcze macie ,,ciekawe'' na serwerze? ^^

Opublikowano

A co odnośnie dropu? :P

Przy okazji te pytanie zawsze zadam:

Czy jest border guard?

I czy zamierzacie dodać jakieś inne ,,ciekawe'' pluginy? Albo raczej jakie jeszcze macie ,,ciekawe'' na serwerze? ^^

oj będzie ich dużo jetpacki itp :) więcej się dowiesz na serwerze a co do dropu będzie trudny bardzo trudny ponieważ będzie tylko 0.2% na diaxa ze stone może 0.3 ale za to z mobów będzie aż 3 % a z herobrine 78% na 1-10 diamentow i kilka drobnostek :)

Opublikowano

Dzięki za te wszystkie odpowiedzi ^^ Na pewno wbiję ;D

Co do bordera to będzie on czy nie? xD A jak tak to do ilu kratek? :v

wiesz co jak już mam dać ten border to myślę nad 10-15k :)

Opublikowano

Pytanko: Kiedy serwer startuje ?

Przygotujcie się na porażkę na samym starcie (pomyśl trochę)

Ps.Często pluginy mają luki , nieliczni o nich wiedzą , a następnie wykorzystują

Powiem ci jeszcze tak , nie lubię jak ktoś się wpie**** w moją wypowiedz , więc "Ostro"

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...