Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emerald Metin2 Website .PSD

Kurlz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

dziś mam dla was RE UPLOAD dawnego psd.

Podgląd:

Emerald-Free-KurlzDesign-ProjectPSD.jpg

Download:

h

ttp://speedy.sh/tu2KD/Emerald-Free-KurlzDesign-ProjectPSD.rar

Hasło:

facebook.com/kurlzdesign

Skan: Dzieki LikeWeed

DEVIANTART

FACEBOOK

h

ttp://kurlzdesign.deviantart.com

Niech ktoś podeśle skan, bo nie mam antyvira.

PROSZĘ NIE USUWAĆ STOPKI - KurlzDesign!

Daj lajka na facebooku + w temacie = następne 2 nowe psd :)

Opublikowano

czy mi się wydaje czy to jest zielona edycja emperiusa? :)

Ogólnie rzecz biorąc to ładnie to wygląda. Like :)

nie, to jest reup tej strony.

ona chyba była przed emperiusem.

Opublikowano

Mam wrażenie, że po 5 minutach na tej stronie miałbym efekt Matrix przez dalszą część dnia.

Opublikowano

Mam wrażenie, że po 5 minutach na tej stronie miałbym efekt Matrix przez dalszą część dnia.

Trochę zbyt monochromatyczna, ale jest za free, wiec nie można wymagać jakiś wielkich bajerów w projekcie.

Komus się przyda na pewno bo zła nie jest.

Opublikowano

Trochę zbyt monochromatyczna, ale jest za free, wiec nie można wymagać jakiś wielkich bajerów w projekcie.

Komus się przyda na pewno bo zła nie jest.

Zmienić odcień niektórych elementów, dać inny kolor czcionki niż zieleń i powinno być całkiem spoko. Jedno jest pewne, banalny do zakodowania interface.

Opublikowano

Fajny gest że dałeś ludziom stronkę za friko więc dam Ci lajka, natomiast strona mi się nie podoba.

Tylko trochę mam wątpliwości czy w 100% robiłeś ją sam, bo np. buttony wyglądają tak jakby był na nich stempel + napisy np. "doładuj monety", "zaloguj" bardzo odstają od całego layouta, ale żeby było jasne nie oskarżam bo dowodów nie mam, to tylko moja refleksja.

0VPaRnd.png

Specjalista
Opublikowano

Strona jest pocięta czy only psd ??

Ogólnie bardzo ładnie się prezentuje.

Plusa zostawiam :D

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Fajny gest że dałeś ludziom stronkę za friko więc dam Ci lajka, natomiast strona mi się nie podoba.

Tylko trochę mam wątpliwości czy w 100% robiłeś ją sam, bo np. buttony wyglądają tak jakby był na nich stempel + napisy np. "doładuj monety", "zaloguj" bardzo odstają od całego layouta, ale żeby było jasne nie oskarżam bo dowodów nie mam, to tylko moja refleksja.

Pobierz .PSD to zobaczysz czy robiłem sam czy nie. :)

Są tam nawet moje stare style, w gwoli sprostowania jest to plik SPRZED 2 LAT. Więc proszę o wyrozumiałość. :)

Opublikowano

To efekt szkła i tekstury daje takie złudzenie "stempla", czyli chyba chodziło ci o znak wodny.

Przy przybliżeniu ten efekt zanika.

Opublikowano

To efekt szkła i tekstury daje takie złudzenie "stempla", czyli chyba chodziło ci o znak wodny.

Przy przybliżeniu ten efekt zanika.

Kompletnie nie masz pojęcia o co mi chodziło.

0VPaRnd.png

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 lata później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...