Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

K**wy, polskie duo, je**ć polsze

Pener 2k14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przyszedłem się tutaj wypłakać i wylać moje pierdolone żale bo mogę i chuj.

Właśnie grałem rankeda numer 21421 w naszej cudownej platynie III , do której spadłem. W rankedzie tym spotkałem polskie duo na bocie jak zwykle.

Staty ich w 20 minucie to 3:15 względem tamtego bota - czyt. oddali 15 fragów, zabrali 3 fragi. A jungler? w 20 minucie miał 0/10, a fragi oddawał dla midlanera (Riven).

Jedynie Kha'Zix coś ogarniał bo ja nakuhwiałem spacje, a on resetował skok. Farma brązowa bo od tej 25 minuty zszedłem na bota ze statami 4/1.

zi31j1.jpg

W chuju mam wasze przekonania, że nie wolno używać BoLa bo to dla noobów itp. Macie kur** odpalać BoLa jeżeli jesteście gównami bo ja kur** wiem, że ta Morgana i Vayne siedzą tutaj.

PS Ta Vayne ma nick Agatka czy coś tam więc to apel do niej :

"WYKUHWIAJ DO KUCHNI, LOL JEST DLA CHŁOPÓW" 

@Edit : Aaa no i przegraliśmy bo ta Agatka jest Rambo i lubi nakuhwiać sama turreta bez minionów.

Opublikowano

Po co nicki zakryłes ; o ?

A co do tematu, to ja tak samo nienawidze duo bota, w teamie swoich. Najczesciej są to typki co przgrywają mi linie, i wyzywaja junglera.

Opublikowano

Zakryłem bo mam całą czerwoną historię i będą mnie tutaj zaraz kerowane diamondy pouczały. Tutaj akurat to każdy wyzywał junglera i prawidłowo bo był gównem. Ja ganków nie potrzebuje to nie flejmiłem typa, który miał nick jak jakiś szlachcic niemiecki.

Edit : Jeszcze tydzień temu miałem same zwycięstwa, wszystko Ryzem i Syndrą nie było bobów. Przegrałem z 3-4 mecze, spadło MMR i mam bobów w teamie i w enemy czasem też.

Opublikowano

grasz na bolu, jestes chujowy, pozdrawiam 

A Ty jesteś cebulakiem w dodatku biednym i gardzę Tobą.

Tych durni z BoLem często nie da rady wykerować bo naoglądali się Matrixów, Rambo i innych Szklanych Pułapek to co Ty chciałbyś kerować ich bez BoLa? To samobójstwo dawać mida dla Polaka bez BoLa.

Opublikowano

Nie placz bo sam jestes gownem na bolu jedziesz i placzesz na polaczkow. Nie wygrasz wszystkiego zdarza sie. Tak wiem jestem biedakiem bo mam skilla i jestem na tym samym poziomie co ty bez bola

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

W 100% racja, ja nawet nie napiszę, że jesteś spierdoliną bo płaczesz, ale ja też chętnie bym się wypłakał po czasami 15 lost streak ze szmaciarzami, którzy nie wiedzą jak się używa klawiatury i myszki.

Trzymaj się zasady pamiętaj, jeśli masz bola albo wiesz że ogarniesz to nie oddawaj mida i topa nikomu, masz tam kurwa iść na 100% i pickuj to nawet jak jesteś lastpickiem, ja takie założenie mam i pierdole wszystkich i na razie wygrywam :D

już

Opublikowano

W 100% racja, ja nawet nie napiszę, że jesteś spierdoliną bo płaczesz, ale ja też chętnie bym się wypłakał po czasami 15 lost strike ze szmaciarzami, którzy nie wiedzą jak się używa klawiatury i myszki.

Trzymaj się zasady pamiętaj, jeśli masz bola albo wiesz że ogarniesz to nie oddawaj mida i topa nikomu, masz tam kurwa iść na 100% i pickuj to nawet jak jesteś lastpickiem, ja takie założenie mam i pierdole wszystkich i na razie wygrywam :D

streak* 

Opublikowano

Bywa. Nic nie pomoże wściekanie się na team. Będą grać jeszcze gorzej. Uwierz mi, to demotywuje. Zdarzają się takie gry, nie będziesz wszystkiego wygrywał przecież. 

Powodzenia.

( piszę to w każdym temacie - Platyna gorsza niż brąz )

Opublikowano

Oj tam zaraz gorsza niz braz, ludzie zwyczajnie maja tam ego wyzej niz dupe i tak sie koncza gry ;D

Platyne zawsze najgorzej wspominam, bo niby ludzie juz cos tam graja a dluga droga przed nimi na szczyt to i tak zachowuja sie jakby zdobyli mistrzostwo swiata choc robia glupie bledy albo graja slabo.

Opublikowano

Agatka jeżeli to czytasz to pozdrawiam i mówie ci rób tak dalej a co do autora tematu poprostu masz problem gra to gra może grać chłopak i dziewczyna i tego nie zmienisz ;)

Opublikowano

Chujowa farma i  bol.

Dziękuję, pozdrawiam.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...