Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

[Problem] z hamachi...

TworzePriva

Pytanie

Opublikowano

Witajcie. Nie wiem czy odpowiedni dział ale wydaje mi się że tak. Mam problem z hamachi a dokładniej z zainstalowaniem jego.

Otóz po formacie komputera nie było hamachi lecz mam w sieciach "hamachi" tam gdzie sprawdzam sobie czy jest net (Windows 7) nie wiem zielony w tych sprawach jestem i nie wiem jak to objaśnić dokładnie. A problem tkwi w tym że pobieram hamachi - instaluje i po instalacji nic nigdzie nie ma mimo że pomyślnie zainstalowano. Wyszukuje- sprawdzam dokładnie miejsce instalacji nic nigdzie nie ma. Resałem kompa, ściągałem 3 kompletnie inne wersje hamachi z 3 kompletnie innych źródeł dla pewności i dalej nic.. A Panelu i wszędzie sprawdzałem nie ma ani śladu po starym hamachi (którego nie było) Jedyne co mi wadzi to te jak biore Karty sieciowe mam tam "Hamachi Network Interface" jak wyłączę ją ten sam problem jak włącze również a usunąć tego nie moge. Proszę o szybką odpowiedź (zależy na czasie) będę nagradzać!

Pozdrawiam

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ściągałeś wersje pod win7 

dziwne bo skoro jest karta co hamachi instaluje to powinno byc, karta świaczy o tym że instalacja prawidłowo działa 

po skanuj kompa  pogram z tej strony  pierwszy raz spotykam sie z takim cyzmś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...