Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Plakat o narkotykach - pomysły

SiwyTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam do was grafików czy też ludzi z ogromną wyobraźnią pytanie co mogłoby znajdować się na plakacie "przeciwko narkotykom". Z góry dziękuję za pomysły za najciekawszy pomysł wynagrodzę kilku dniowym dawaniem lajków :D 

Opublikowano

Na google masz baaaardzo dużo pomysłów ;)

Kilka z nich:

minimalistic_anti_drug_poster_by_ssevill

choose-ur-side.jpg

07bf3316-1b72-4b9d-ad1f-14847a13c55a.jpg

Wielkie dzięki ;) jak nikt nie da więcej pomysłów to masz obiecany kilku dniowy limit lajków ^_^ 

Opublikowano

Wielkie dzięki ;) jak nikt nie da więcej pomysłów to masz obiecany kilku dniowy limit lajków ^_^

Jak coś tu masz jeszcze kilka:

stock-vector-grunge-poster-against-drug-

DrugsShatter.gif

Coś na styl tego obrazka, że na plakacie strzykawka wyciąga kolory z człowieka lub jak tutaj, z pomarańczy/mandarynki czy co to jest :ninja:

1309038071_by_jakastaka_600.jpg

3D-poster-drug2-580x826.jpg

DrugFreeSaraFinalSM.jpg

Ten mi się bardzo podoba :P

PrescriptionDrugsPoster-500x500.jpg

3t6EGVz.png

Opublikowano

Daj jakąś strzykawkę bo dla ludzi strzykawka to zło, jakąś ogrzaną łyżkę z heleną, jakiś tekścik że jebać dragi, żyj bez nich i tyle.

Opublikowano

Dobra wielkie dzięki dziabaQu normalnie masz u mnie z 4 lub więcej nawet tych limitów xD dzisiaj dam ci tak jakby jednego lajka mniej bo endymionowi dałem xD ale jutro wszystko nadrobię i kilka dni później ^_^ Wielkie dzięki jeszcze raz no to temat można zamknąć :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...