Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Na serwerze POMOCY!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem w czasie robienia serwera i mam 2 wazne dla mnie problemy

1. jest z pluginem Simple region Market, po zrobieniu magazynow i po zakupieniu magazynu gracze nie moga nic stawiac a jak ja kupilem  (wlasciciel serwera)  i postawilem tam skrzynie mogli je otwierac.

2. jest z pluginem (nieznanym)  wlasnie czemu nie znanym poniewaz nie wiem czy to dotycz serwera chodzi oto ze ludzie moga siadac na schody jak siadna i potem cos zrobia wywala ich z serwera i juz nie moga wejsc bo po wejsciu na serwer w nie cala sekunde go wywala.

mam nadzieje ze zzdolacie mi pomuc sorry za ortografie i ze nie ma polskich znakow ale pisze to jak najszybcie poniewaz za niedlugo dzien otwarcia serwera a ja mam problemy  : (  

moje pluginy 

post-1133212-0-49057100-1396279854_thumb.jpg

Opublikowano

Pierwszy Problem polega chyba na tym ze swiat posiada błędne Flagi :D Tak Przypuszczam.

Zaś drugi to ewidętnie problem tkwi w pluginie umozliwiającym siadanie :D
Radze poszukac w ftp serwera wadliwego pluginu i go odinstalowac :D

Jesli to nie pomoze to sam juz nie wiem :D

Zapraszam na najlepszy Server Minecraft 1.7.2/1.7.4 Survival+Gildie ! IP: Vipercraft.ench.pl

Opublikowano

Pewnie masz plugin "Chair". Usuń go.

Tak jak widisz nie ma pluginu 'Chair' ale juz to naprawilem byl to plugin 'Craftbook' Jeszcze mam problem z tymi Magazynami.

Pierwszy Problem polega chyba na tym ze swiat posiada błędne Flagi :D Tak Przypuszczam.

Zaś drugi to ewidętnie problem tkwi w pluginie umozliwiającym siadanie :D

Radze poszukac w ftp serwera wadliwego pluginu i go odinstalowac :D

Jesli to nie pomoze to sam juz nie wiem :D

Tez tak mysle ale mam pytanie przy robieniu flag i potem tych magazynow mosze napisac komende '/region setparent Region magazynu region Spawnu' ?

Opublikowano

Przy robieniu magazynu zalecam dawanie cuboida osobiście .

NP: //expand 30 30 up

/rg def nick nick

/rg setpriority nick 9

Flagi: chest-access allow 

Mam Nadzieję że pomogłem

Zapraszam na najlepszy Server Minecraft 1.7.2/1.7.4 Survival+Gildie ! IP: Vipercraft.ench.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...