Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duzy Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:D Witam.

Mam pewien problem otóż gdy chce pograc w combat arms wlaczam normalnie wszystko ladnie wchodzi gostek biegnie i przechodzi do okna logowania wpisuje swoje passy i klikam login przechodzi dalej ale ciagle wyswietla sie "Connecting to server.Please wait... i po 30 minutach nawet nie zniklo i tak za kazdym razem jak chce sie zalogowac za pomoc 5 i plus.

z gory dziekuje i pozdrawiam

Ok to jeszcze na 1 odpowiedz poczekam :P ciekawe co powiedza ale reinstala zrobie jak pomoze leci ++++++++++++++ :)

a nie ok działa to cos z combatem chyba bylo ;d sorki za temat mozna usunac sorki za fatyge ;d pozdro da wszystkich graczy combata ;) :P

Kurcze ja to za duzo jednak pisze :D mam jeszcze jedno pytanie ten hack co se poprostu na odleglosc zabijasz noze lub czyms to tylko vip??

ok dziex usuncie temat by nie smiecil :P

Opublikowano

Miałem coś takiego, na to pomaga tylko reinstall combata :( (w każdym razie tak było u mnie)

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Kurcze ja to za duzo jednak pisze :D mam jeszcze jedno pytanie ten hack co se poprostu na odleglosc zabijasz noze lub czyms to tylko vip??

ten cheat to telekill i jest tylko w vipie(chociaz ostatnio był w gca)