Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe serwery minecraft 10 slotów.

wodatom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chce wam przedstawić mój filmik na którym pokazuje jak za darmo bez ankiet itp zrobić serwer minecraft 24/7 na hostingu  [10 slotów].

DO MODERATORA : Proszę nie dawać mi ostrzeżenia tylko usunąć mój Temat jeśli nie spełnia wymagań regulaminu tego działu . 

(Zapraszam do lajkowania i SUBSKRYBOWANIA mojego kanału )

Tytuł Filmiku : Darmowe Serwery Minecraft 

Film:

x

sygna.png

Opublikowano

Spoko poradnik, założyłem serwer i działa, jeżeli nie ma tylko graczy co masz slotów na serwerze, to dostajesz ostrzeżenia, że ustawiłeś tyle slotów, a nie są wykorzystane... Musisz tyle ustawiać, ile ludzi wchodzi, bo jak dostaniesz max ostrzeżenia to zabierają serwer.

A pluginy gdzie wgrać ?

10  50  100  150  200  250  300  350  400  450  500  550  600  650  700  750  800  850  900  950  1000

Proszę Moderatorów o usunięcie %, jeżeli napisałem post, który był pomocny !

Opublikowano

Jak macie tam na górze na stronie swój nick to kliknijcie i jak wam się  rozwinie to macie "Dateien & Plugins " i tam macie .

I ZAPRASZAM DO SUBSKRYBOWANIA I LAJKOWANIA FILMIKU  BĘDĘ WDZIĘCZNY BO MAM PEWIEN CEL :) > .

sygna.png

Opublikowano

Chodzi ci o usunięcie konta z tamtej strony ? Bo jeśli chodzi ci o to to tego nwm. Ja sam dzisiaj znalazłem tą strone i wszystko patrze co i jak . :) 

sygna.png

Opublikowano

Ile RAMu jest przydzielonego na serwer?

jak sprawdzałem w essentials gdzieś 1gb ramu.

Dzięki za tuta nawet nie wiedziałem że jest taki darmowy hosting

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Moze byc dla ludzi, ktorzy tworza prywatne serwer do grania z kolegami

Przy paru pluginach, full serwerze co chwile crashe wylatuja..

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Bardzo przydatny jest taki serwer, jeżeli chodzi o grę z znajomymi lub tworzenie swojego serwera.

Nie wiedziałem, że taki hosting istnieje i wydawałem pieniądze na testowy serwer, ale teraz się to zmieni.

Ulżyłeś mojemu portfelowi, dzięki :)

Opublikowano

Moze byc dla ludzi, ktorzy tworza prywatne serwer do grania z kolegami

Przy paru pluginach, full serwerze co chwile crashe wylatuja..

Bo to darmowy serwer do pogrania ze znajomym lub znajomymi (5 osób mniej więcej) lub do nagrania czegoś .... A nie do TWORZENIA SERWEROWNI xD

10  50  100  150  200  250  300  350  400  450  500  550  600  650  700  750  800  850  900  950  1000

Proszę Moderatorów o usunięcie %, jeżeli napisałem post, który był pomocny !

Opublikowano

Bo to darmowy serwer do pogrania ze znajomym lub znajomymi (5 osób mniej więcej) lub do nagrania czegoś .... A nie do TWORZENIA SERWEROWNI xD

Tak zgadzam się z tobą . Za darmo nikt wam nie da serwera  żebyście mogli zarabiać za free ;/ .

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...