Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Freeservers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Reklama?

@top

Powiedz mi, no. Co ci się tak nie podoba w tym FTP? Łączysz się i jedziesz. To jest jak: 

"Jak grać w Minecraft bez urządzeń elektrycznych? Bo chcę grać, ale nie lubię komputerów"

A i, co do hostingów. Hostingi, które oferują serwery gier za darmo,

typowa ściema, naciąganie i szajs. Lagi, trzeba jakieś reklamy wypełniać, likeować facebooki i inny szajs.

Co do samego tematu, bez ftp nie jest to możliwe.

/Zapraszam pseudo znawców do hejtowania!\

Zbieracz warnów - Przetestowany w boju.

To co panowie. Kiedy warn za oczojebą sygnaturę? :P

Opublikowano

Nie te hostingi są moim zdaniem słabe lepiej jusz kupi na FiberHost ja tam kupiłem serwer i jestem z tego zadowolony

Opublikowano

wszedzie reklama fh no ej ludzi prima czego oczekiwac po darmowym serwie po 2 to ty masz tam jakies pluginy itp :O czy gracie sobie tak ze znajomymi po 3 nie stety nowa mapka to config lub ftp usunac stary folder z mapka  

iii takie @up Jaszczur zgadzam sie z tb :) Sensownie godo Polac mu xD 

Opublikowano

Nie te hostingi są moim zdaniem słabe lepiej jusz kupi na FiberHost ja tam kupiłem serwer i jestem z tego zadowolony

To dobrze. Ale nie musisz się tym chwalić, zbędny spam.

Niestety nie zmienisz mapy bez dostępu do FTP, poszukaj czy nie masz czasami możliwości reinstalu serwera :)

Tak na przyszłość, jeśli masz wydawać 5zł sms na hosting to radzę dołożyć około 10 zł i wysłać SMS za 15zł,

i mieć na miesiąc porządny serwer z FULL dostępem i 512 MB ramu. 

Za 15zł SMS masz hosting na lvlup.pro, pukawka.pl.

Opublikowano

Na FreeServers możesz wykupić dostęp do FTP, za darmo nie dostaniesz.

Polecam tanie, nowe hostingi, gdzie zapłacisz 10zł i masz serwer 10 slotowy z dostępem do FTP, panelu, itp.

Opublikowano

Nie usuniesz, ale w pliku konfiguracyjnym możesz zmienić nazwę mapy jaka ma być, chyba że wykupisz FTP...

~ Skonfiguruję serwer, napiszę program - więcej informacji tutaj ~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...