Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z aktywacją mvhacks VIP (GUID KEY)

KamanSBN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, mam problem z aktywowaniem vip. Wchodząc do gry pojawia mi się taki napis na środku:

sgzpjm.jpg

Wszedłem na tą stronę, zalogowałem się i przepisałem kod z tego miejsca:

nhmk5k.jpg

i teraz gdy wchodzę na tą strone mam coś takiego:

ipckze.jpg

Ale w grze cały czas pojawiają się te napisy a hack nie działa.

JEST KTOŚ W STANIE TEMU ZARADZIĆ??? Z GÓRY DZIĘKI! :)

Opublikowano

Wprowadziłeś już tam chyba coś i będzie mógł dopiero znów za 96 godzin. Masz datę tam po której możesz ponownie wpisać GUID.

Opublikowano

Wprowadziłeś już tam chyba coś i będzie mógł dopiero znów za 96 godzin. Masz datę tam po której możesz ponownie wpisać GUID.

sprawdzilem kod, jest ten sam wpisany co w loaderze

Opublikowano

No tak, ale coś tam źle jest i dopiero wpisać kod możesz ponownie za 96 godzin, jak wpiszesz go to już nie będziesz miał żadnych problemów.

Opublikowano

Tak jak up napisał. Poczekaj te parę dni. Może skopiowałeś kod razem ze spacją na początku lub końcu. A jak znowu ci to wyskoczy to napisz do nich. Opisz im problem to może ci nowy kod wyślą.

Opublikowano

Trochę szkoda vipa. Wczesniej już wpisywałem ten kod i było dobrze (a teraz nic nie zmianiełem, tylko kliknąłem to co było wpisane, czyli to co wpisywałem wczesniej...)

Opublikowano

A GUID czasem nie jest przypisane do dysku twardego? Nie przeinstalowywałeś systemu niedawno?

Opublikowano

A GUID czasem nie jest przypisane do dysku twardego? Nie przeinstalowywałeś systemu niedawno?

zrobiłem przywracanie systemu, to ma znaczenie? O_o

Opublikowano

Musisz odczekać te 96 godzin *.* Inaczej się nie da, bo masz blokadę aktualnie...

Wydaje mi się, że czekanie nic nie da skoro zrobiłem to przywracanie systemu wczoraj, to dzisiaj powinno smigac po wpisaniu ponownym tego GUID key'a

Opublikowano

Ale tam piszę, że można jedynie 2x zmienić w ciągu iluś. Teraz masz 0 zmian, więc musisz odczekać te 96h i potem będziesz mógł wpisać znów.

Opublikowano

Ale tam piszę, że można jedynie 2x zmienić w ciągu iluś. Teraz masz 0 zmian, więc musisz odczekać te 96h i potem będziesz mógł wpisać znów.

Tak czy inaczej, coś jest nie tak, bo dopiero  wpisywałem ten key 2x i to jest wlasnie ten drugi raz.. Czekam, może Valze coś o tym powie, bo widzię, że ogarnia.

Opublikowano

OMG jak przywróciłeś system to mogło Ci się coś w rejestrze też cofnąć i Ci nie będzie działać. Gdybyś nie przywracał systemu byłoby ok...

Opublikowano

OMG jak przywróciłeś system to mogło Ci się coś w rejestrze też cofnąć i Ci nie będzie działać. Gdybyś nie przywracał systemu byłoby ok...

Nie byłoby "ok" bo by mi komputer nie chodził prawidłowo. Jeżeli nie masz niczego dobrego do powiedzenia na temat, to nie pisz wcale i nie nabijaj sobie postów.

Opublikowano

Trolololo, inteligencja niektórych mnie miażdży! Weź patelnie i walnij się w łeb... Jak widzisz producent hack'a zabezpieczył sobie, aby nie można było więcej niż 2x wprowadzić GUID w przeciągu 96h. Jak już wprowadziłeś więcej to się dziw, że nie możesz kolejny raz... Musisz odczekać to 96h...  Nie ma innego sposobu -.-

Opublikowano

Trolololo, inteligencja niektórych mnie miażdży! Weź patelnie i walnij się w łeb... Jak widzisz producent hack'a zabezpieczył sobie, aby nie można było więcej niż 2x wprowadzić GUID w przeciągu 96h. Jak już wprowadziłeś więcej to się dziw, że nie możesz kolejny raz... Musisz odczekać to 96h...  Nie ma innego sposobu -.-

człowieku ty jestes taki głupi? :) mówię, że wprowadziłem 2x (jest do maksymalna liczba, ale hack powinien działać w tym momencie) nie mów mi o inteligencji dzieciaku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...