Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Xin vs Olaf

Chatter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kim lepiej wycarruję, zależy mi na mobilności i dmg. W sklilshotach jestem wyćwiczony więc olaf będzie dobry tak samo jak Panth, plusy i minusy, Jungla i top, z góry dzięki.

@Edit Proszę zmienić w nazwie Xin na Olaf, pomyłka.

Opublikowano

Napisałem że poprawka, chodzi mi o Olafa nie XIna.

Btw. Xina już zakupiłem i sprawuje się całkiem dobrze, tylko jaki item na jungle mu złożyć, Lizarda, Wriggla czy co innego?

Opublikowano

lizarda + botrk/hydra (tylko to drugie to trochę później) 

najlepiej to mobilities, lizard, omen, botrk/hydra, banshee, i coś opcjonalnego, później zamienic mobilitki na mercury 

Opublikowano

Xin Zhao

+ Duży DMG w early

+ boost do AS

+ Q - co 3 atak podrzucenie

+ heal

+ dash + slow

+ dobry inicjator

+ odrzucenie

Opublikowano

Olaf zgniecie wszystko w late game, a Pantheon zniszczy totalnie topa na całą grę. To jest spora zależność. Grając Pantheonem pozbawiasz przeciwników jednej osoby i później przydajesz się tylko odcinając drogę ucieczki swoim ulti.

Opublikowano

Olaf zgniecie wszystko w late game, a Pantheon zniszczy totalnie topa na całą grę. To jest spora zależność. Grając Pantheonem pozbawiasz przeciwników jednej osoby i później przydajesz się tylko odcinając drogę ucieczki swoim ulti.

"tylko"? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...