Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Jaką postać kupić

HubcioSSG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym kupić postać ale nie wiem jaką perferuję gre na topie/bocie Zależy mi aby postać miała DMG A zarazem byla wytrzymała 

a 2 pytanie

co jest lepsze katarina czy ezreal ? :D

Opublikowano

Kata, a Ezreal? To dwa różne światy. Obie postacie są równie dobre na swoich liniach.

Na topa na przykład Riven. Sporo DMG i jest w miarę wytrzymała.

Można też Lee Sina, ale lepszy w jungli.

Nasus, jak nastackujesz dobrze Q to obrażenia są wielkie. Przy okazji jest tankiem. :)

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Renekton

+ Sustain

+ Stun

+ Manaless

+ Tankowaty

+ Escape

+ Dash

+ Ultimate dodaje HP i bije AoE

+ Potężny w early

- Słabnie w late

Ale o co pytasz? Kto lepszy w 1 v 1 czy w teamfight?

Jeżeli chodzi o dmg to myślę, że odpowiednio zbudowany* Ezreal zniszczy Katarine w 5 sekund

Berserki > BT > triforce > BotRK > LW > GA

Opublikowano

hmm może olaf? jest tankiem, ma topór pod Q, którym można nieźle farmić, a przy okazji silencuje dotknietego bohatera, dotego ult który polepsza twoje wszyystkie statystyki o 40(nawet hp regen i mana regen).

Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem... Ból mówi, kiedy jesteś poważnie ranny... A wiesz, co jest w bólu najlepsze? Pokazuje, że nie jesteś jeszcze... MARTWY! ~ Kaneki Ken

Opublikowano

Preferuje na Topa Renektoona jest dość wytrzymały ma silnego stuna a także Q .

Według mnie lepsza jest Katarina ponieważ ma niesamowity przelicznik z Ap na skille

Opublikowano

Na Top Lane Polecam Ci :

-Kayle ( Slow , Dobre obijanie z E , + Bardzo dobry Heal , który daję ci speeda podczas ganku przeciwnika )

- Renekton ( Bardzo dobra ucieczka z ganków , life steal + Ult którym zwiększa się hp :) bardzo przyjemna postać )

- Shyvanna ( Speed , Dobre Obijanie , Łatwo się farmi ;) )

- Nasus ( Tutaj oczywiście slow i Stacki ) Ps jeśli nie umiesz stakować to nie masz co się zabierać za tą postać :P

echteliebe.jpg?itok=mrdv2hiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...