Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Pobrałem Chyba Wirusa zamiast Hacka

HackerNaMaxa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam problem. Ponieważ na stronce *litepv*e*s jeden zamiescil hacka z sirosix'em. Pobralem go, poniewaz myslalem, ze to nowa wersja... Niestety to byla stara wersja, a w niej bodajże byl jakis wirus... I jak uruchomilem ten injector, to pokazalo start warrock .... potem jak wlaczylem gre to pokazalo sie menu hacka 1.4.9 - stara wersja... I teraz za kazdym razem, kiedy wlaczam komputer wyswietla mi sie to okienko "Start WarRock" i jakis blad w temp w dysku C... Nie wiem co teraz zrobic :(( I teraz moje pytanie. Moglibyscie mi jakos pomoc ?? Chodzi w tym, zebym to usunal jakos i zeby te bledy juz nie wyskakiwaly ?? Da sie jakos to usunac ?? Za kazda pomoc daje +sika a za najlepsze limit +sów + 5 w profilu !!! Proszeeee i dziekujjeeee!!!

To mój najlepszy ochroniasz

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Coming: Zakaz gifów w sygnie

ZBIERAM -------- !!!!!!!!!!

Opublikowano

Przede wszystkim usuń tego hack'a.

Patrz od kogo pobierasz, a nie na losowego - nauczka na przyszłość.

Cofnij system windows do momentu przed pobraniem tego hack'a i na koniec przeskanuj system w pełni antywirusem i ccleanerem, by usunął śmieci pozostawione po tym.

By cofnąć system wejdź do panelu sterowania > Centrum i zabezpieczenia > Centrum akcji > Odzyskiwanie > Otwórz przywracanie systemu.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Przede wszystkim usuń tego hack'a.

Patrz od kogo pobierasz, a nie na losowego - nauczka na przyszłość.

Cofnij system windows do momentu przed pobraniem tego hack'a i na koniec przeskanuj system w pełni antywirusem i ccleanerem, by usunął śmieci pozostawione po tym.

By cofnąć system wejdź do panelu sterowania > Centrum i zabezpieczenia > Centrum akcji > Odzyskiwanie > Otwórz przywracanie systemu.

Okej dzieki, ale z tym cofnieciem systemu windows nie mam tak, bo mam win xp ;//

Znalazłem już o tym na xp... Bede musiał zmienić ten system... No dobra, kupuje kompa nowego bo ... Tutaj mi pliki usunęło jak kiedyś włączyłem antyvirusa chociaż, że nie mialem wirusów żadnych...

To mój najlepszy ochroniasz

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Coming: Zakaz gifów w sygnie

ZBIERAM -------- !!!!!!!!!!

Opublikowano

Okej dzieki, ale z tym cofnieciem systemu windows nie mam tak, bo mam win xp ;//

Znalazłem już o tym na xp... Bede musiał zmienić ten system... No dobra, kupuje kompa nowego bo ... Tutaj mi pliki usunęło jak kiedyś włączyłem antyvirusa chociaż, że nie mialem wirusów żadnych...

(PANIE ZNAWCA) Nie trzeba kupowac nowego kompa. Wystarczy zrobic formatowanie dysku i wgrac od nowa windowsa i to wystarczy.

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Jak jeszcze masz system przede wszystkim przeskanuj komputer dobrym skanerem, czy też adwcleaner. 

Jak pojawi się infekcja, po prostu ją zwalcz, możesz również sformatować dysk, i wgrać wszystko na nowo, wraz z systemem.

Skoro miałby "sformatować dysk" to logiczne, że by musiał wgrać wszystko na nowo (włącznie z systemem).

@HackerNaMaxa

Gdybyś miał podstawowe pojęcie na temat wirusów mógłbyś wyszukać samemu gdzie wirus się ukrył i samemu się go pozbyć najzwyczajniej usuwając plik, w którym jest wirus. Usunięcie plików pobranych (w tym przypadku cheata) może nie przynieść żadnych skutków, gdyż zazwyczaj po otwarciu pliku, w którym znajduje się wirus, chowa się on w którymś z plików systemowych.

Polecam Ci przeskanować system Antywirusem Eset 7, jest on płatny ale wersję 30 dniową możesz używać bez problemu. W tym przypadku możesz użyć całkowicie darmowy internetowy skaner od firmy Eset, który posiada nazwę: Eset Online Scanner

No logiczne logiczne... zamiast bądź miało być I, wszystko przez ten mecz xD
1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Jak jeszcze masz system przede wszystkim przeskanuj komputer dobrym skanerem, czy też adwcleaner. 

Jak pojawi się infekcja, po prostu ją zwalcz, możesz również sformatować dysk, bądź wgrać wszystko na nowo, wraz z systemem.

Skoro miałby "sformatować dysk" to logiczne, że by musiał wgrać wszystko na nowo (włącznie z systemem).

@HackerNaMaxa

Gdybyś miał podstawowe pojęcie na temat wirusów mógłbyś wyszukać samemu gdzie wirus się ukrył i samemu się go pozbyć najzwyczajniej usuwając plik, w którym jest wirus. Usunięcie plików pobranych (w tym przypadku cheata) może nie przynieść żadnych skutków, gdyż zazwyczaj po otwarciu pliku, w którym znajduje się wirus, chowa się on w którymś z plików systemowych.

Polecam Ci przeskanować system Antywirusem Eset 7, jest on płatny ale wersję 30 dniową możesz używać bez problemu. W tym przypadku możesz użyć całkowicie darmowy internetowy skaner od firmy Eset, który posiada nazwę: Eset Online Scanner

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...