Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Pobieranie

wtz

Pytanie

Nowicjusz
Opublikowano

Witam , mam problem przy pobieraniu pewnego pliku. Na mozilli staje przy 906MB z 906MB pisze , że pozostała sekunda i nie chce ruszyć. Natomiast po zmianie przeglądarki na chrome wyskakuje: Dodam też , że ostatnio robiłem format. Proszę o pomoc.

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzieje ci się tak tylko z tym 1 plikiem? 

przeskanuj ten plik 

C:\Windows\System32\conhost.exe

C:\Windows\System32\browserchoice.exe

na virustotal.com

w logu widać

[ System Events ]

Error - 2014-03-30 09:02:29 | Computer Name = Damian-Komputer | Source = Disk | ID = 262155
Description = Sterownik wykrył błąd kontrolera na \Device\Harddisk1\DR4.

Error - 2014-03-30 09:02:29 | Computer Name = Damian-Komputer | Source = Disk | ID = 262155

Error - 2014-03-30 09:02:30 | Computer Name = Damian-Komputer | Source = Disk | ID = 262155

masz jakieś problemy z dyskiem? pobierz
crystalmark.info/software/CrystalDiskInfo/index-e.html

i
hdtune.com/download.html

w crystal disk info robisz tylko ss'a a w hdtune robisz ss'a i skan w zakładce Error Scan (z tego również robisz ss'a)
Opublikowano

ten plik który wysłałeś na speedy.sh to zdjęcie? jeśli tak wstaw to na jakiś hosting zdjęć, nie chce pobierać wirusów ;) 

czyli staje na 99% i dalej się nie rusza? zastosuj się do TEGO poradnika, zrób tylko logi otl i wstaw pliki OTL.txt i Extras.txt na wklej.org (te pliki wygenerują ci się po skorzystaniu z OTL'a)

Nowicjusz
Opublikowano

Do tej pory tylko z nim. Wcześniej z 2 razy miałem taki problem na mozilli ale gdy pobrałem z innej strony wszystko było okej. Aktualnie pobieram film , około 45 minut do końca mogę jeszcze dać znać czy z nim będzie wszystko okej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...