Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Komenda /home

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pewien problem z komendą /home. Najpierw zacznę od pluginów, używam PermissionsEx oraz Essentials. Jako gracz sprawdzałem komendy czy wszystko działa i przy home niestety jest problem. Po ustawieniu domu komendą /sethome a następnie chcąc teleportować się komendą /home wyskakuje mi na chacie:

Teleport to your home

/home [player:][name]

W PermissionsEx dałem prawidłowo (tak myślę), uprawnienia:

- essentials.home
    - essentials.home.bed
    - essentials.sethome
    - essentials.sethome.bed
    - essentials.delhome
Prosiłbym o pomoc, możliwe że rozwiązanie jest proztrze niż myślę, ale nigdy czegoś takiego nie miałem
Opublikowano

Jeżeli masz własną range Własciciel, która ma permissions " * " to jest możliwe (ja tak mam), że jak dajesz sobie range gracza to masz range własciciel i gracz. W configu pexu na samym dole jest wszystko rozpisane jaki gracz ma jaką rangę. Jeżeli jednak masz tylko jedną rangę to oznacza, że masz OP.

Żadna opcja nie działa? Może ja czegoś nie wiem albo essentials jest zbugowane (jest zbugowane bo musiałem pisać skrypta na warp bo permissie nie działają).

Gdybyś chciał mogę napisać skrypt na dom.

8b86b17798e5449982cae9b031712bbc.0.gif

Pomogłem? LIKE :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...