Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona z rozpiskami poszczególnych tierów na daną pozycje

MrsTysia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłam w sieci aktualizowaną z każdym patchem (aktualnymi nerfami, buffami) stronę/blog z tierami na daną pozycje, i moje pytanie co sądzicie o tej stronie warto śledzić dalej te tier listy? Pokrywa się to z rzeczywistością, przykładem może być Rammus którego nie widziałam w jungli od dobrych 2 mies, a tutaj jest niby tier 1.

http://www.nerfplz.com/2014/03/2014-champion-tier-list-solo-queue_23.html
Opublikowano

Znalazłam w sieci aktualizowaną z każdym patchem (aktualnymi nerfami, buffami) stronę/blog z tierami na daną pozycje, i moje pytanie co sądzicie o tej stronie warto śledzić dalej te tier listy? Pokrywa się to z rzeczywistością, przykładem może być Rammus którego nie widziałam w jungli od dobrych 2 mies, a tutaj jest niby tier 1.

http://www.nerfplz.com/2014/03/2014-champion-tier-list-solo-queue_23.html

No jak dla  mnie dobre postacie w dobrych Tierach, co do Rammusa to jest on bardzo silny :)

Opublikowano

Jest wiele rzeczy z ktorymi sie nie zgadzam, np god tier tam nie powinno byc Sivir jak dla mnie tylko Cait, tak samo Wukong na topie, nim sie chodzi teraz tylko jungle, zamiast niego umiescilbym Riven czy nawet Lee sina. Ogolem srednia stronka, jak jestes poczatkujacym graczem to przyda sie ale doswiadczony gracz sam powinien wiedziec ktore picki w dzisiejszej mecie sa najlepsze. 

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...