Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania ogólne

lukas94mos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chciałbym wrócić do Infestation tylko nie wiem czy sie opłaca, a mianowicie rozchodzi mi sie o 2 sprawy:

1. Jak z tymi cheaterami? chodzi o to czy na każdym serwerze jest 15 aimbotów i gra wtedy traci jakikolwiek sens.

2. Z tego co słyszałem to niby podwyższyli wymagania gry, kiedyś jak grałem na lapku

Samsung R780 JS02-PL

Intel Core I5 2,27Ghz

4 Gb RAM

Grafika GeForce Gt300M

Windows 7 32bit

to miałem jakieś ponad 30fps na ustawieniach średnio-niskich. Jeżeli znajdzie sie ktoś kto może mi pomóc to wielkie dzięki ;)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Juz Ci mowie :-)

Obecnie ze wzgledu na OGROMNE promocje cenowe (niedawno Steam, teraz ofi. strona ISS) gra kosztuje niecale 6 zl. stala sie ponownie oaza cheaterow z aimami, fly'jami i esp. Tak wyglada rzeczywistos, a gra przypomina rosyjska ruletke, z ta roznica, ze jedna komora jest pusta, a reszta pelna ;-)

Co do wydajnosci.

Mam podobnego lapka.

i3 2.14 GHz

3 GB ram

karta GF 330M 1 GB

Mam na maxa 24fps, a na mape testowa California nie moge wbic (malo ramu).

test

Opublikowano

Twórcy cheaterów raczej się nie pozbyli, nawet powiedziałbym, że ułatwili im cheatowanie. Wcześniej gra była dostępna na steamie za grosze, a teraz nie tak dawno można było sobie sprawić gierkę bardzo tanio u samego producenta. Czy jest jeszcze ta promocja? nie wiem, ale wiem, że jest to opłacalne dla tych co cheatują, gdyż mogą zyskać normalny hajs. Wystarczy godzina, a potem zdobyte itemy można sobie sprzedać na aukcji i taki cheater i tak jest na plusie, bo wydał przecież tylko 6zł. Teraz pewnie godzinka to dla niego za mało, bo po ostatnim patchu nie może chować itemów do lockerów nie przypisanych do konta, więc schodzi mu troszkę na przerzucaniu itemów z konta na konto. Czyli podsumowując jak cheaterzy byli tak są. Może nie ma już takich pro cheatów jak kiedyś, ale aimy i espy można spotkać na serwerach. Głównie tych najbardziej zaludnionych, bo tam nie trzeba długo szukać full eq. Takim małym offtopem. Ostatnio widziałem na tych nowych serwerach dev event gościa, który zdejmował praktycznie wszystkich obok siebie na aimie. Miałem bekę troszkę, bo trzeba być za przeproszeniem jebniętym, żeby na serwerze, gdzie nie leci repa, nie traci się życia i nie zyskuje itemów ciśnie się na aimie. Śmiech na sali.

Co do PC to jeżeli miałeś wtedy 30 FPS, to teraz możesz mieć troszkę mniej, albo po prostu będziesz musiał obniżyć ustawienia gry. Ta gra czasami zaskakuje.

Opublikowano

Cziterzy byli,są i będą ...

Przez tą promocje na steam co infestation tam podajże około 6 zł kosztowało :)   powiększyła się liczba cziterów ... ponieważ nakupi sobie taki cziter z 10 kont i można grać nie ? ...

Moim zdaniem powinni zrobić nowy antycheat wiem że mi to jest łatwo mówić , ja nawet nie potrafię zrobić takiego antycheat'a 

Ale powiedzcie sami produkcja która bardzo się rozbudowała gra w nią dużo graczy i ich nawet nie stać na dobrego antycheat'a to jest po prostu śmieszne ... 

Opublikowano

2up@ Jest jeszcze promocja na ofi. stronie ISS. Cena to 2.99$ czyli okolo 10 zl.

test

Opublikowano

Ehh to w sumie musze sie grubo zastanowić czy jest sens grania w to czy zbierać na DayZ... w sumie jedynie czego mi szkoda to 10k gc które kiedyś na serwer dostałem ;) no nic dziękuje za odpowiedź na ten czas mam już jako taki zarys i wygląda to tak jak stare WarZ :) wszędzie haxy. Jednak sobie poczekam parę miesięcy aż plaga oszustów sobie o 20 banie odpuści ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...