Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie Znajdę Pliki do Zmiany HUD.

Leathercraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym stworzyć własny HUD do League of Legends ale niestety po długich penetracjach folderu gry nie znalazłem nigdzie odpowiednich plików. Dlatego proszę osoby, które wiedzą gdzie takie pliczki mogą na mnie czekać aby podały najlepiej ścieżkę do HUDu w grze jak i tego w lobby. Z góry dzięki za pomoc oraz chęci.

Opublikowano

Witam, chciałbym stworzyć własny HUD do League of Legends ale niestety po długich penetracjach folderu gry nie znalazłem nigdzie odpowiednich plików. Dlatego proszę osoby, które wiedzą gdzie takie pliczki mogą na mnie czekać aby podały najlepiej ścieżkę do HUDu w grze jak i tego w lobby. Z góry dzięki za pomoc oraz chęci.

Moze Wez Edytuj Launcher A Nie Pliczki...?

Sprawdze Jutro I Ci Pomoge...

Pomogłem...?

Jeśli Tak Daj Like... ;)

Pozdrawiam... :D

Opublikowano

Folder gdzie masz LoLa -> rads -> solutions -> 3x klikasz -> deploy -> DATA -> menu -> hud -> i wklejasz 

No to jest trochę problem. Co mam zrobić z tymi plikami skoro po otwarciu są tam jedynie ustawienia szerokości i wysokości okien.

Ekran1png_exhpswn.png

Opublikowano

Moze Wez Edytuj Launcher A Nie Pliczki...?

Sprawdze Jutro I Ci Pomoge...

Przestań nabijać posty... Piszesz o czymś o czym nie masz zielonego pojęcia...

Musisz pobrać sobie program o nazwie Skin Installer Ultimate ( w skrócie SIU ), wtedy będzie mógł pobrać sobie hud, lub też stworzyć właśny ;) 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Polecam i pozdrawiam. Piotr Fronczewski.

Tutaj wchodzą tylko pliki z tga. dlatego ściągnij z tego poradnika jedne ui, otwórz przez arhiwizer a następnie podmień obrazki na twoje.

Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem... Ból mówi, kiedy jesteś poważnie ranny... A wiesz, co jest w bólu najlepsze? Pokazuje, że nie jesteś jeszcze... MARTWY! ~ Kaneki Ken

Opublikowano

Musisz pobrać sobie program o nazwie Skin Installer Ultimate ( w skrócie SIU ), wtedy będzie mógł pobrać sobie hud, lub też stworzyć właśny ;)

Program to już posiadam ale rzeczywiście zapomniałem o tym, że tam mogą znajdować się takie pliki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...