Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobre pliki serwerowe na serwer hamachi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie, chciałbym jutro postawić serwer na hamachi dla siebie i około 10 osób (kumpli). ;) Pliki mają być w stu procentach gotowe, wrzucam je i gram. Nie mam dużych wymagań, mogą być z nowymi broniami i zbrojami, lecz nie muszą. Serwer będzie typowy pod pvp. Dziekuję z góry. + Szukałem tutaj na forum, ale tu nie ma downloadu, tu nie ma czego innego i taka robota.. :D

Opublikowano

Polecam Terenzo. Popularne wśród teraźniejszych plików serwerowych

Tak, Terenzo są bardzo dobre, ale autor chce postawić i od razu grać. Z plikami Terenzo to tak jakby zaczął na globalu.

Z mojej strony polecam zapoznać się z tymi plikami i wybrać coś dla siebie.

Nie jest ich dużo, więc znalezienie odpowiedniego zajęłoby o wiele mniej czasu, aniżeli czekanie na odpowiedzi użytkowników.

http://www.mpcforum.pl/topic/1027903-wielki-spis-plikow-serwerowych/
Opublikowano

Polecam pliki :

Derina

Niesmialego 

Rykoxa 

Jak pod pvp któreś z tych będą w sam raz. 

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam, dziękuję za okazaną mi pomoc. Postawiłem serwer, wszystko jest w porządku, tylko że w kliencie od Derina nie widać tych nowych zbroji. Wiecie jak je dodać do klienta? Załączam ss.

post-147364-0-03027300-1396265142_thumb.jpg

Opublikowano

Jeśli chcesz mieć wszystko gotowe to tylko Derin, w tematcie prezentacji plików jest film. 5 minut roboty i masz postawiony serwer z gotową działającą stroną (rejestracja, ranking, zmiana hasła etc tam masz)

The past has gone

Opublikowano

Jeśli chcesz mieć wszystko gotowe to tylko Derin, w tematcie prezentacji plików jest film. 5 minut roboty i masz postawiony serwer z gotową działającą stroną (rejestracja, ranking, zmiana hasła etc tam masz)

No przecież mówię, że postawiłem już na Derinie. Teraz powiedzcie mi co zrobić, aby było widać te zbroje w kliencie od Derina.

Opublikowano

No przecież mówię, że postawiłem już na Derinie. Teraz powiedzcie mi co zrobić, aby było widać te zbroje w kliencie od Derina.

aa bo nie czytałem wcześniejszych postów ;D i tak to jest... których zbroi nie widzisz? chcesz to pisz gg 

The past has gone

Specjalista
Opublikowano

aa bo nie czytałem wcześniejszych postów ;D i tak to jest... których zbroi nie widzisz? chcesz to pisz gg 

Kurwa masz nawet ss-a których:

facepalm.jpg

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

@TOP: Pokaż syser,dla pewności,masz pobrane pliki derina v2 i cliena v2 ??

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Kurwa masz nawet ss-a których:

facepalm.jpg

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

@TOP: Pokaż syser,dla pewności,masz pobrane pliki derina v2 i cliena v2 ??

których czy której? to się zastanów bo ja na ssie widzę jedną zbroję. A już bywały podobne problemy gdzie ludzie nie widzieli całego setu tych karmazynów.

Po za tym zobaczyłem tego clienta i chyba brakuje wpisów msn w rootach.

The past has gone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...