Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego nie działa ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam taki problem poniewaz chcialem rozpakowac/zmienic/spakować aplikacje (lauchera) wszystko git rozpakowanie i zmienienie ale gdy przychodzi czas na spakowanie to powstaje plik ktory jest nadpisany nowymi zmianami ale on jest taki sam jaki był nic się nie zmienia w nim i co mam zrobić ?! APeK,Apktool juz tymi programami robilem.

// Programista HTML i CSS

xkUrggS.png

Zapraszam do współpracy !

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi, bo nie jako opisałeś, zrób to programem Solid Explorer (w Google Play jest kilku dniowy trial, a licencja kosztuje 6 zł).

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Chodzi mi o to,że gdy chce spakować przerobione pliki (programem na kompie) to one sie nie zastępują tylko zostają takie jakie były przed rozpakowaniem [sprawdzalem to gdy spakowalem apke ktora edytowalem i ja rozpakowalem i bylo to samo co w oryginale]

xkUrggS.png

Opublikowano

nie są takie same bo to niemożliwe jak zrobiłeś zmiany , zmieniła się suma kontrolna i podpis bez tego aplikacja jest nie certyfikowana

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ale jak podmienie te pliki i je spakuje to jak te spakoane wypakuje to zostaja oryginalne.Mowie ci nie zmieniaja sie nie wiem dla czego.

A jak wrzucic ten apk przez explorer root czy zainstalowac (<-- w trakcie instalacji pisze ze aplikacja nie jest zainstalowana)

xkUrggS.png

Opublikowano

zrozum prostą rzecz,  nie zostaje skoro DOWOLNA ZMIANA w aplikacji powoduje że nie jest to aplikacja zgodna z podpisem aplikacji czyli nie jest w żadnym stopniu oryginalna

użyj google i poszukaj o podpisywaniu aplikacji androida

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Ok niech będzie :D To teraz jak ją mam podmienić wejść w system/app usunac ja i skopioac edytowaną ? i odpalic ponownie telefon ?

PS: Zrobilem tak i nic sie nie zmieniło :(

xkUrggS.png

Opublikowano

znajdź tutorial o podpisywaniu aplikacji i przy okazji apk tool , to się dowiesz jak zrobić. na necie masz masę polskich tutoriali , kopiować ich nie ma potrzeby

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...