Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kraftomaniak

Tomardo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widać, że nie macie doświadczenia ;) Ciśniecie nie potrzebnie w pamięć RAM, gdy procesor nie pozwoli uzyskać 400 osób przy min. 18TPS'ach.

Co do serwera - nie oferuje nic nowego. Wszystko dostanę na skkf, mchc, myhard, i masie innych serwerów hardcore.

Sama prezentacja jest ok, ale czcionka jest tak cholernie nie wygodna do czytania, że przeczytałem co 2 zdanie -.-

Opublikowano

Widać, że nie macie doświadczenia ;) Ciśniecie nie potrzebnie w pamięć RAM, gdy procesor nie pozwoli uzyskać 400 osób przy min. 18TPS'ach.

Co do serwera - nie oferuje nic nowego. Wszystko dostanę na skkf, mchc, myhard, i masie innych serwerów hardcore.

Sama prezentacja jest ok, ale czcionka jest tak cholernie nie wygodna do czytania, że przeczytałem co 2 zdanie -.-

Dzięki za pomoc z parametrami lecz naprawdę nie potrzebujemy Twojej pomocy :) Co do braku doświadczenia? Mamy drugi serwer od prawie pół roku i jeszcze nie przydażyło mi się żeby ktoś zasugerował mi że nie mam doświadczenia =/

Nie oferujemy nic nowego? Widzę, że nie przeczytałeś w ogóle naszej prezentacji, co sam udowodniłeś. Znajdziesz na pewno autorskie pluginy, statystyki, rodzaje strzał, serca gildii i inne dodatki które urozmaicają rozgrywkę lub zabezpieczają grę przed cheaterami/buggerami ;)

Co do prezentacji może masz rację, lecz to jest tylko zapowiedź (która nawet nie została zrobiona przez "wykwalifikowanego" grafika) więc nie przywiązywaliśmy dużej uwagi do prezentacji gdyż kiedy wystartuje będzie ona na pewno inna :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...