Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyłącza mi sie ts3 gdy wbijam na serwer

Dev3lopeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam pewien problem i nie wiem czy to jest wina Ts3 czy komputera.Nie moge wbić na niektóre z serwerów bo odrazu wyłącza mi sie ts3 gdy tylko klikam Connect.Wczoraj na pewnym serwerze normalnie rozmawiałem i mogłęm sie  połączyć bez problemu jednak dzisiaj już nie moge i też wyłącza mi sie ts3 gdy tylko klikam connect.

Opublikowano

Witam, spróbuj przeinstalować lub może wersję nie masz zaktulizowanej.

Chciałbyś mieć własnego bota music 24/7 na swoim serwerze? Napisz do mnie na gg bądź e-mail.

Opublikowano

Spróbuj to zrobić na osobny koncie użytkownika, zapora sieciowa nic do tego nie ma, to program ts ci się pierniczy.

Spróbowałęm też nic nie pomogło ;/ nadal wywala ts

Opublikowano

tez mialem ten problem nie mogłem wbic na własnego ts3 xD usuwalem itp nic nie pomoglo w koncu zrobilem skan komputera i wywaliło mi z 50 wirusów xD jak je usunolem smigalo wszystko zrób sobie skana

1390144171-U592769.png

Opublikowano

tez mialem ten problem nie mogłem wbic na własnego ts3 xD usuwalem itp nic nie pomoglo w koncu zrobilem skan komputera i wywaliło mi z 50 wirusów xD jak je usunolem smigalo wszystko zrób sobie skana

znalazło mi 4 pliki zarazone ktore usunolem pozniej przeskanowalo mi kompa podczas włączania i tez pare pousuwałem i dalej ten sam problem ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...