Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BananCraft

_LillyPL_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm... a podacie kilka z tych pluginów? Znaczy się te takie, które zwracają wiekszą ,,uwagę''?

Kolejne moje pytanie to czy będzie ,,Border Guard'' (możliwe, że nazywa się inaczej) czyli po prostu ograniczenie mapy do iluś tam kratek od spawna?

Spróbuję wbić ^^ Wydaje mi się, że serwer będzie ogarnięty i dobry ;D

Złożyłbym nawet podanie na moda/chatmoda ale moja znajomość komend jest bardzo mała :/

_s0.zmniejszacz.pl_pizap.com137651119529

Opublikowano

* brakuje mi screenów

* tnt rozwala obsydian / wodę ?

* gildie są darmowe czy za itemki ?

* dodajcie informację o dropie, na co jaki % 

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Hmm... a podacie kilka z tych pluginów? Znaczy się te takie, które zwracają wiekszą ,,uwagę''?

Kolejne moje pytanie to czy będzie ,,Border Guard'' (możliwe, że nazywa się inaczej) czyli po prostu ograniczenie mapy do iluś tam kratek od spawna?

Spróbuję wbić ^^ Wydaje mi się, że serwer będzie ogarnięty i dobry ;D

Złożyłbym nawet podanie na moda/chatmoda ale moja znajomość komend jest bardzo mała :/

Pluginy, które urozmaicają grę zostały dodane do prezentacji. Tak, jest border mapy (ok. 7000 kratek) :)

* brakuje mi screenów

* tnt rozwala obsydian / wodę ?

* gildie są darmowe czy za itemki ?

* dodajcie informację o dropie, na co jaki % 

Screeny są moim zdaniem nie potrzebne, bo mapke zobaczysz jak wbijesz :) Tnt nie rozwala obsa i wody. Gildie są za itemki, żeby nie było za łatwo :3 Drop został dodany do prezentacji.

Pare skryptów i własna mapa nie czyni was jedynego takiego w polsce serwera. Dużo jest podobnych do tego.

No comment...

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

Nazwa serwera jest poprostu zajebista! prezentacja również! //ironia "Mamy autorskie skrypty, które urozmaicają rozgrywkę (konkurs itp.)." - Hahahahah, nie umiałeś napisać skriptu na informacje o vipie, wiec co ty Mi tu pierdolisz, syneczku. :*

Opublikowano

Nazwa serwera jest poprostu zajebista! prezentacja również! //ironia "Mamy autorskie skrypty, które urozmaicają rozgrywkę (konkurs itp.)." - Hahahahah, nie umiałeś napisać skriptu na informacje o vipie, wiec co ty Mi tu pierdolisz, syneczku. :*

Po 1: Nazwa ma być zabawna i przyciągająca uwagę.

Po 2: Jestem dziewczyną...

Po 3: Ten skrypt nie był na mój serwer tylko na serwer jednego typka (nie chciało mi się pisać os. skryptów). Na swoim serwerze mam własne skrypty.

Opublikowano

OTWARCIE ZOSTAŁO PRZESUNIĘTE

NA GODZINĘ 16:45 !!

@edit-17:00

SEWER JUŻ DZIAŁA!! ZAPRASZAMY!

IP: banan.gomc.pl

Opublikowano

Po 3: Ten skrypt nie był na mój serwer tylko na serwer jednego typka (nie chciało mi się pisać os. skryptów). Na swoim serwerze mam własne skrypty.

Że co? 5 linijek kodu nie chciało Ci się pisać? Przecież to sekundy roboty...

command /vip:
    trigger:
        send "bla bla bla" to player

Pisałem to w 15 sekund. Można nawet szybciej. :)

ps. prezentacja mało zachęcająca

Everybody lies

uSQEFZv.png

Opublikowano

Że co? 5 linijek kodu nie chciało Ci się pisać? Przecież to sekundy roboty...

command /vip:
    trigger:

Pisałem to w 15 sekund. Można nawet szybciej. :)

ps. prezentacja mało zachęcająca

Dzięki za opinię. Po prostu mi się nie chciało :DD Nie oceniaj mnie ;cc Jestem leniwa nooo xD

Opublikowano

Tak, jasne.

Serwera nie polecam. Do ... . Kilka moich skryptów, które ukradłaś z Edena. Tandeta.

PS: Nie pierdol mi tu kur*a, że macie autorskie skrypty, bo nie chce Ci się napisać skryptu, który trwa nwm... 3 sek.? może nie...

Pozdro.

sygnatura.png

Opublikowano

Tak, jasne.

Serwera nie polecam. Do ... . Kilka moich skryptów, które ukradłaś z Edena. Tandeta.

PS: Nie pierdol mi tu kur*a, że macie autorskie skrypty, bo nie chce Ci się napisać skryptu, który trwa nwm... 3 sek.? może nie...

Pozdro.

Wbiłeś wogóle na serwer? No właśnie...  Nie potrafisz sam zorganizować serwera, dlatego wyżywasz się na mnie. Skrypty pisał mó technik, więc nie pier**l, że skrypty są twoje, bo nawet nie miałam dostępu do plików z EdencCraft'a. Serwer robię z kolegą, a nie z amakuzax.

P.S: Sam brałeś skrypty z neta i sam ich nie pisałeś, bo ama sprawdzał w plikach -.-

Opublikowano

Wbiłem i oceniam na 2/10.

PS: Niektóre były z neta. Ty też święta nie jesteś.

PS2: Twój technik?! xD Jebłem.

Załóż swój serwer i wtedy ja Ciebie będę hejtować. To wcale nie jest miłe. Nie mów mi, że piszesz autorski skrypty. Wszystkie twoje skrypty były z neta, a moje były robione przez technika, który w odróżnieniu od Ciebie, potrafi ogarnąć serwer.

Nie pozdrawiam...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...