Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam DMG na hity albo brak odpychu z konia na Server DevineWorld S2 (Jak coś nie ma tam PC-etow)

MC30000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie ;)

Szukam DMG na hity albo brak odpychu z konia na Server DevineWorld S2 (Jak coś nie ma tam PC-etow)

prosił bym o jak najszybszą odpowiedz ;)

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Jezeli nie ma pc-etow to tylko doswiadczony "ktos" moglby ci pomoc, bo sa to poprostu zabezpieczone pliki przed takim czyms i trzeba gmerac w nich. Bedzie Ci ciezko znalezc dmg pod takie pliki.

rcx3.pngharnuch Incoming !

Jeżeli pomogłem lub spodobał Ci się mój post to nie zaszkodzi też dać +.

Wielkie dzięki.

Opublikowano

Jezeli nie ma pc-etow to tylko doswiadczony "ktos" moglby ci pomoc, bo sa to poprostu zabezpieczone pliki przed takim czyms i trzeba gmerac w nich. Bedzie Ci ciezko znalezc dmg pod takie pliki.

Pieprzysz głupoty jak nw. co, link do cheata, który podałem nie działa na zasadzie plików PC, tylko ja zasadzie pliku .dll, który jest wstrzykiwany injectorem.

Opublikowano

Nie sprawdzalem twojego linka wiec nie wiem ale na bardziej zabezpieczone serwery w tym stylu to dobra podpowiedz na przyszlosc.

rcx3.pngharnuch Incoming !

Jeżeli pomogłem lub spodobał Ci się mój post to nie zaszkodzi też dać +.

Wielkie dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...