Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

HD7770 Pasta termoprzewodząca

Hubertus323f

Pytanie

Opublikowano

Witam. MUSZĘ zmienić pastę na moim radeonie. podejrzewam, że jest juz skamieniała >:| po roku gry po 6H dziennie na 25 fpsach w różnych grach (WoT max+SFX, BF3 ULTRA, BF4 MEDIUM) A problem jest z tym, że karta dochodzi do 60*C (czasem 70) i zwiecha gry. musze chwile poczekać i sie odwiesi ale tak grać sie NIE DA... Dokręciłem lekko radiator gdyż te sprezynki dociskajace troche sie wyrobiły od ciągłego ścisniecia i temp spadła o 5*C (również zmniejszyłem taktowania na niższe od oryginalnych to troche sobie pogram) w spoczynku mam 30*C (wiem dziwne xD) Czy możliwe, że padły pamięci, że gra się crashuje? Raz sie crashuje a raz działa, ale zwiecha kilka sekund, działa kilka sekund i tak w kółko... Spróbuję jeszcze zaktualizować sterowniki, ale mam chyba najnowsze :/ miesiac temu aktualizowalem wszystko

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie napisałeś ile chcesz wydać na pastę.

Ale na razie proponuję arctic ceramique, arctic silver 5 czy też Arctic Cooling MX-4.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...