Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

War Thunder wysoki ping

robo917

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

War Thunder wysoki ping  przy prędkości internetu 100,0Mb/s, przez to nie da się grać bo ciągle mi samolot rozbija, jak zmniejszyć ping w tej grze ??

Opublikowano

napisałem 100mb/s bo tak mam w "centrum sieci i udostępniania/połączenie lokalne" a co do pingu to wiem ze około 70 ale jak wchodzę na serwer to podskakuje mi do 999 

Opublikowano

napisałem 100mb/s bo tak mam w "centrum sieci i udostępniania/połączenie lokalne" a co do pingu to wiem ze około 70 ale jak wchodzę na serwer to podskakuje mi do 999

Lol, przecież to jest przepustowość a nie twoja taryfa xD Jak można nie wiedzieć, czy się ma 1Mb, czy 100Mb... No nieważne, masz internet radiowy? Jeśli tak, to pewnie nic nie zdziałamy, ale powyłączaj zbędne programy typu GG, Skype, wszelkie pobieranie, przeglądarkę... Możesz też skontaktować się z dostawcą, ale tak jak mówiłem, przy radiówce (zapewne) o tej prędkości będzie z grami ciężko, znam to.
YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Możesz jeszcze sprawdzić w różnych godzinach, jest szansa że koło południa czy rano będzie niższy ping niż koło 20 (mniejsze obciążenie sieci), ale to takie pocieszenie... Rozejrzałbym się za lepszą ofertą po kablu, jeśli nie mieszkasz gdzieś w Narnii to te 5-10 Mb w przystępnej cenie można zapewne dostać.

I tak że ci się chciało pobierać...

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...