Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

`Duży projekt , szukam Teamu![Grafik/GM aka YT/Technik/]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Szukam teamu do stworzenia serwera Medium/Hard

Mianowicie:

-Grafik

-Technik

-GM aka You Tuber.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*Jaką ja pełnie funkcję?

Jestem Technikiem uważam , że na wysokim poziomie.

To co chce osiagnąc to , to robie.

Ogarniam w 100%, MySQL ,SFTP,Mapper,Quester,Troche Lua,Skrypty.

Zajmuje się także sprawami finansowymi czyli.

Kupuje Maszyne dedykowaną z serwerowni Hosteam.

Stawiam forum na hostingu IP.B

Strone zaakodowaną bez dziur oraz Ts3 [512slotów]

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Podanie na Grafika.

*Wymagania:

-Estetyka

-Grafika 2D & 3D też nie zabraknie.

-Aktywności i cięzkiej pracy.

-Efektywne wykonanie grafiki.

-Zapał do pracy.

*Oferuje:

-Posada w Teamie.

-Msc.Wypłata.

-Stabilny i profesjonalny serwer.

-Dobry Kontakt.

Podanie na Technika:

*Wymagania:

-100% Mysql,sftp,quester.

-Umiejętność dodania np.Nowych broni td.

-Jednym słowem ma sie znać na rzeczy!

*Oferuje:

-Ranga GA.

-Msc.Wypłata.

-Dobry kontakt.

-Zaufany team.

-Stabilny serwer .

Podanie na GM aka You Tuber.

*Wymagania:

-Ilość subów 1000+

-Dobra opinia na kanale.

-Dobre jakości filmów

-Duża oglądalność.

*Oferuje:

-Reklama Kanału

-Posada w Team.

-Msc.Wypłata.

-Stabilny serwer.

****Podania zgłaszamy tutaj pod tematem!****

Na PW nie będą rozpatrywane!

Podania mogą zgłaszać Kobiety oraz Mężczyźni. 

Wiek 16+!

*KONTAKT:

PW.

pobrane_3.jpg

Opublikowano

Duży Projekt , a szukasz wszystkich osób do teamu ? oraz sponsora itp itd ? Chociaż pewnie wnioskuję że to jest dopiero "PROJEKT" wielkiego Projektu :unsure:

Opisz trochę projekt :)

Co ty umiesz ? Czym się zajmujesz ?

Opublikowano

Trochę dziwne. Bo nawet technicy Metin2.pl nie znają się na tym w 100%, nawet pisali o tym na jakimś forum. Jestes lepszy niż oni?

14960923606106021851_thumb.jpg

[*] Buy 15.05.2002r. - Rip 29.10.2006r. [*]

Mój szczurek :(

Opublikowano

Duży Projekt , a szukasz wszystkich osób do teamu ? oraz sponsora itp itd ? Chociaż pewnie wnioskuję że to jest dopiero "PROJEKT" wielkiego Projektu :unsure:

Opisz trochę projekt :)

Co ty umiesz ? Czym się zajmujesz ?

Kurde człowieku..

Napisałem co robie.

Ja sam sponsoruje serwer..

Gratuluje inteligencji!

*Jaką ja pełnie funkcję?

Jestem Technikiem uważam , że na wysokim poziomie.

To co chce osiagnąc to , to robie.

Ogarniam w 100%, MySQL ,SFTP,Mapper,Quester,Troche Lua,Skrypty.

Zajmuje się także sprawami finansowymi czyli.

Kupuje Maszyne dedykowaną z serwerowni Hosteam.

Stawiam forum na hostingu IP.B

Strone zaakodowaną bez dziur oraz Ts3 [512slotów]

pobrane_3.jpg

Opublikowano

Nie doczytałem łał ...

Ten wielki projekt jest chociaż w 1% zaczęy ?

Opublikowano

Piszesz że w 100% ogarniasz questy, a potem, że trochę język lua...

Polecam.

questy a lua to całkiem co innego..

oLqzgYC.png

Opublikowano

sporo piszecie a chuja robicie, to już chyba 20 taki pro elo projekt w tym roku, nie polecam powodzenia.

Dekoder lataj dalej za harnasiem jak murzyn, pokazujesz poziom.

Opublikowano

questy a lua to całkiem co innego..

Aha, to dzięki za info. Jednak mamy kogoś kto odkrywa nową technologie. 

Opublikowano

Rozumiem, że "msc wypłata" dotyczy dopiero sytuacji po starcie serwera? Czyli ktoś może się narobić za około +/- 500zł i nie ma pewności, że serwer wystartuje lub, że otrzyma te wynagrodzenie?
Naprawdę ludzie, wy myślicie, że profesjonalni, czy ogólnie bardziej doświadczeni graficy/ technicy etc będą się zgłaszać w takie projekty w ciemno?

Opublikowano

Rozumiem, że "msc wypłata" dotyczy dopiero sytuacji po starcie serwera? Czyli ktoś może się narobić za około +/- 500zł i nie ma pewności, że serwer wystartuje lub, że otrzyma te wynagrodzenie?

Naprawdę ludzie, wy myślicie, że profesjonalni, czy ogólnie bardziej doświadczeni graficy/ technicy etc będą się zgłaszać w takie projekty w ciemno?

Nie ;] Grafik wykonuje robote to po robocie dostaje hajs.Jeżeli zostaje w teamie na stałe to zawsze wykonuje jakąs grafike dla serwera i za to sie mu msc placi;]

pobrane_3.jpg

Opublikowano

Radziłbym uważać ..

Kolega przyjmie ciebie , a będzie szukał 2 osoby na boku by ciebie zlać i trzymać dalej kogoś za darmo.

Moim wymaganiem było dostanie TS3 , zamiast "Wypłaty co msc..." Kolega się zgodził , lecz mnie ciągle coś nie cierpliwiło , postanowiłem napisać z 2 gg ..

Kolega jak zauważyłem dalej szukał kogoś na posadę , którą ja zajmowałem ... A bym zapomniał , odpowiedź od kolegi : Nie mam pieniędzy...

Btw. Rozumiem , że dałem osobie 1 dzień na "Wykupenie Ts" , ale nie rozkazałem , mógł odpowiedzieć nie , jednak dalej brnoł w kłamstwa 

Nie Polecam Osoby i radzę uważać !

Opublikowano

Radziłbym uważać ..

Kolega przyjmie ciebie , a będzie szukał 2 osoby na boku by ciebie zlać i trzymać dalej kogoś za darmo.

Moim wymaganiem było dostanie TS3 , zamiast "Wypłaty co msc..." Kolega się zgodził , lecz mnie ciągle coś nie cierpliwiło , postanowiłem napisać z 2 gg ..

Kolega jak zauważyłem dalej szukał kogoś na posadę , którą ja zajmowałem ... A bym zapomniał , odpowiedź od kolegi : Nie mam pieniędzy...

Btw. Rozumiem , że dałem osobie 1 dzień na "Wykupenie Ts" , ale nie rozkazałem , mógł odpowiedzieć nie , jednak dalej brnoł w kłamstwa 

Nie Polecam Osoby i radzę uważać !

Chciałeś  przed wykonaniem jakiej kolwiek pracy dostać Ts3 z licka 512 slotów dla siebie z pełnym dostępem w ciągu 24h.

Jak tu się zgodzić? 

F5.

pobrane_3.jpg

Opublikowano

Radziłbym ci także , nauczyć się czytać ze zrozumieniem .

Zgodziłeś się na to ? PO CO.? 

Jesteś zwykłym kłamcą na takich jak ty to ja ....

Może wstawie screeny z gg ?

Opublikowano

Uwaga Podanie!

Cześć nazywam się Sebastian [Kr3CiK https://www.youtube.com/user/Kr3CiKxMetin ] Mam 18 lat i chciałbym z Wami współpracować.

Mój kanał posiada 968 skubskrybcji, wprawdzie nie jest to 1000+ ale a nóż widelec się uda :) Co do oglądalności nie jest ona może zabójczo duża, ale przy tej liczbie widzów myślę, że jest dobrze. Oczywiście gwarantuję dobrą jakość filmików oraz dobrą opinię wśród graczy. Jestem gotowy zrobić wszelakie prezentacje bądź zapowiedzi jak i kręcić serię Let's Play z chwilą startu serwera.

Kontakt po przez PW na forum lub GG:47838003

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...