Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xxx

Abdul la Ilsof

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xxx

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ban na mainie, aktualnie gram na gold1.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Opublikowano

Jezeli posiadasz takowy to powinienes go udostepnic w Tutorialach i opisac normalnie tak jak to robia inni, no chyba, ze chcesz za to brac pieniadze.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

i co ci to da ze masz skrackowany? skoro i tak nei ebdzie dziaąłc bo najpierw on musisz przez serwer przejsc, a tam wszystko jest zapisane

@Fake.  najlepiej gdyby temat poszedł do kosza za oszustwo ^^^ /albo niewiedze autora

Opublikowano

@up

dobra mistrzu

dodaj mnie na skype , udowodnie cebulaku .

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ban na mainie, aktualnie gram na gold1.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Opublikowano

To wy jesteście tępi i głupi. Cracki są do wielu skryptów płatnych ale co wy mozecie wiedzieć skoro nawet Vipa nie macie? Ja zapłaciłem chińczykom 45 dolców za scrackowanego BoLa i mam różne skrypty za tak naprawdę "darmo" w tym : RTTC, Cass Whooping, repo fun house, repo nyankat itp. 

Opublikowano

SupcioPupcio a masz vipa?

a co bys sobie wyobrazał? jak bym nie miał vipa, nei znał sie na BoLu etc. miał bym aktywnosc rowna 0 w tym dziale. po prostu....

skrypty płatne wykorzystują metodę "peer to peer" czyli musi twój nick byc wpisany w bazie skrypty np "cas whooping" inaczej lipa. tak samo evadeee ... 50 ojro ulicza nei chodzi tak? sa na to zabezpieczenia. tak samo wykorzystuja one inne biblioteki przez co nei skrozystamy z tego nei kupujac tego ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...