Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam kilku ludzi - YouTube

VaBa20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.

Więc tak... mam zamiar zacząć kręcić filmiki na youtube i wraz z tym potrzebuję ludzi.

Potrzebny jest mi grafik, który wykona dla mnie avatar oraz tło przy avatarze i niekoniecznie zostanie takim ,,stałym grafikiem" do robienia obrazków do filmów? :P

Przydałoby się również jakieś intro, ale mogę o nie się sam zatroszczyć, tylko, że moje nie będą ,,unikatowe" xD

Następnie potrzebuję kogoś kto zrobi dla mnie skina. Tak... Wiem, że sam też mogę, ale ze skinami to mi średnio idzie :P

Potrzebny jest również ktoś kto też kręci lub po prostu chciałby ze mną nagrać jakieś odcinki typu mapki Escape, Adventure, MiniGame z serwerów czy też różne Let's Playe razem lub na serwerach :)

Oczywiście nie jestem kimś, który zrezygnuje po pierwszym dniu lub po pierwszej napotkanej przeszkodzie, wręcz przeciwnie, mam zamiar rozwinąć ten kanał żeby miał min. 100 tysięcy widzów przed tą rezygnacją :P

Chętnych zapraszam na Skype: seconekx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...